Vikar regnskab

Leder I efter en vikar til jeres regnskab, så har Active Search kandidaten

Søger I en vikar regnskab medarbejder eller regnskabsassistent til at stå for jeres bogføring mv., har Active Search ekspertisen, erfaringen og en nøje udvalgt profildatabase.

Vi har Danmarks største database med kandidater inden for regnskabs- og økonomiområdet. Vores kandidater er kommet igennem nåleøjet ved at gennemgå en grundig screening. Her skal alle kandidater gennemføre personanalyser, regnskabstest og personlige interviews. Denne omhu er medvirkende til vores gode resultater. Derfor har du en optimal chance for at finde din næste vikar regnskab medarbejder blandt vores profiler.

Find din vikar regnskab medarbejder hos os

Uanset om I søger en vikar regnskab medarbejder eller en regnskabsassistent til fastansættelse, har vi en kandidat, der matcher jeres ønsker og virksomhed. Grundet vores specialisering inden for rekruttering på regnskabs-, bogførings- og økonomiområdet opnår vi en ”win-win” situation for både virksomhed og kandidat.

Skulle I mod forventning ikke være tilfreds med vores kandidat, tilbyder vi en seks måneders garanti, der sikrer dig en ny kandidat uden yderligere betaling. Alt dette for at du finder den rette vikar til jeres regnskab og bogføring.

Kontakt os og find din vikar regnskab medarbejder

Kom nærmere din næste vikar til regnskab ved at ringe til os på tlf.: 7022 7799 eller ved at sende en mail på info@activesearch.dk. Alle spørgsmål er velkomne!

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Kandidatavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Kandidatavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her