Vikariat bogholder

Leder I efter den rette kandidat til et vikariat som bogholder?

Står I og mangler regnskabshjælp eller hjælp til bogføring midlertidigt på grund af sygdom, barsel eller blot i fasen henimod ansættelse af en ny medarbejder, kan Active Search hjælpe jer med at finde en bogholder med de rette kompetencer. Hos os får I kvalificeret, erfaren og effektiv hjælp til rekrutteringsprocessen. Når I søger en medarbejder som vikariat bogholder, er det essentielt, at I finder den rette medarbejder til jeres bogføring hurtigst muligt. Samtidig er vi klar over, at vedkommende skal have et højt fagligt niveau og hurtigt kunne sætte sig ind i jeres virksomheds arbejdsgang.

Dette har vi for øje, når I leder efter en vikariat bogholder hos Active Search. Vi klarer alt lige fra stillingsbeskrivelse og screening af kandidater til indledende interviews og kompetencetests. Med os som samarbejdspartner slipper du for det tidskrævende arbejde og får en kompetent rådgivning af vores dygtige team af fem rekrutteringseksperter, som kender til jeres faglige behov.

Vi hjælper jer med at finde hjælp til bogføring og regnskabshjælp

Regnskabshjælp og bogføring er fundamentale dele i en velsmurt virksomhed, og at finde den rette medarbejder til at varetage dette job kan være essentielt. Active Search arbejder udelukkende med rekruttering af medarbejdere inden for regnskabs- og økonomibranchen, og vores database er Danmarks største med over 7.000 kandidater.

Alle kandidater i vores database har gennemgået en grundig screeningproces, for at vi kan sikre os, at vi kun sender kandidater med det rette faglige niveau og den rette motivation videre til ansættelsessamtale hos jer. Processen indebærer blandt andet:

  • Regnskabstest, der fokuserer på de faglige kompetencer inden for all round bogføring, kontering, årsregnskab og løn
  • Personlige interviews
  • Personlighedstests, der fokuserer på kandidatens personlige egenskaber

 

Derfor kan I også regne med, at vi finder den vikariat bogholder, der passer til netop jeres virksomhed og arbejdsopgaver.

Vikariat bogholder. Find jeres vikar til bogføring og regnskabshjælp nu

Hos Active Search står vores konsulenter og rådgivere klar til at hjælpe jer med at finde netop den medarbejder, der matcher jeres ønsker og krav. Hvis I har spørgsmål omkring en rekruttering og ansættelse af vikariat bogholder, er I velkomne til at kontakte os og få en uforpligtende snak om de mange kandidater og muligheder, Active Search stiller til rådighed. I kan enten ringe til Active Search på telefon 7022 7799 eller skrive en mail til os på adressen info@activesearch.dk.

Du kan også læse mere om processen med at finde midlertidige bogholdere her

vikariat bogholder

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Kandidatavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Kandidatavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her