Vikariat regnskab

Brug Active Search og find den rette medarbejder til dit vikariat inden for regnskab

Active Search hjælper jer med at identificere den helt rigtige økonomimedarbejder til jeres vikariat regnskab stilling.  Uanset om I mangler en interim økonomimedarbejder grundet sygdom, barsel eller noget helt tredje, er det vigtigt, at I hurtigt får fat på en økonomimedarbejder, der glidende kan indgå i netop jeres virksomhed. Active Search har derfor fokus på en effektiv og  grundig proces, hvor I er garanteret en kompetent kandidat til jeres stilling og virksomhed.

Undgå omkostningerne og find den rette til vikariat regnskab jobbet

Det er både besværligt, tidskrævende og dyrt, når man skal ud og finde en ny medarbejder – også selvom der er tale om et vikariat regnskab job. Active Search lader dig slippe for at bruge kostbare ressourcer og står for at regnskabsteste og interviewe den kandidat, du i sidste ende bliver præsenteret for. Vi har Danmarks største database af kompetente og potentielle kandidater, så muligheden for at finde den rette til netop jeres vikariat regnskab job er optimereret til fulde.

Find medarbejderen til jeres vikariat regnskab job nu

Ring eller mail til os og hør mere om, hvad vi kan tilbyde netop dig og jeres virksomhed. Vi sidder klar på tlf.: 7022 7799 eller mail: info@activesearch.dk.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Kandidatavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Kandidatavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her