Vikariat regnskab

Brug Active Search og find den rette medarbejder til dit vikariat inden for regnskab

Active Search hjælper jer med at identificere den helt rigtige økonomimedarbejder til jeres vikariat regnskab stilling.  Uanset om I mangler en interim økonomimedarbejder grundet sygdom, barsel eller noget helt tredje, er det vigtigt, at I hurtigt får fat på en økonomimedarbejder, der glidende kan indgå i netop jeres virksomhed. Active Search har derfor fokus på en effektiv og  grundig proces, hvor I er garanteret en kompetent kandidat til jeres stilling og virksomhed.

Undgå omkostningerne og find den rette til vikariat regnskab jobbet

Det er både besværligt, tidskrævende og dyrt, når man skal ud og finde en ny medarbejder – også selvom der er tale om et vikariat regnskab job. Active Search lader dig slippe for at bruge kostbare ressourcer og står for at regnskabsteste og interviewe den kandidat, du i sidste ende bliver præsenteret for. Vi har Danmarks største database af kompetente og potentielle kandidater, så muligheden for at finde den rette til netop jeres vikariat regnskab job er optimereret til fulde.

Find medarbejderen til jeres vikariat regnskab job nu

Ring eller mail til os og hør mere om, hvad vi kan tilbyde netop dig og jeres virksomhed. Vi sidder klar på tlf.: 7022 7799 eller mail: mail@activesearch.dk.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job

ØKONOMIMEDARBEJDER med ambitioner og lyst til mere søges til virksomhed i Slangerup REGNSKABSCHEF søges til spændende familieejet virksomhed i Herlev REGNSKABSANSVARLIG søges til Out of Home Media på Østerbro Barselsvikar – JUNIOR CONTROLLER – søges for vores kunde Essilor, København S. Erfaren lønbogholder søges til international virksomhed i den maritime industri TEAMLEDER for debet/kredit-afdeling søges til kunde i Storkøbenhavn FINANCIAL CONTROLLER med produktionserfaring søges til kunde i Storkøbenhavn Ambitiøs REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorer søges til medievirksomhed på Østerbro Robust og engageret REGNSKABSANSVARLIG søges til Silicom Denmark A/S i Søborg Erfaren REGNSKABSMEDARBEJDER søges til Rainmaking på Holmen, København K ! Ansvarsbevidst ØKONOMIASSISTENT med flair og interesse for IT søges til Scanavo A/S i Taastrup SOMMERFERIEVIKARER søges til vores mange kunder REGNSKABSMEDARBEJDER med lyst til controlling søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte DEBITORBOGHOLDER med stort drive søges til vores emnebank BOGHOLDER med ejendomserfaring søges til kunde i København REVISOR eller erfaren BOGHOLDER søges til OLSENS REVISION i København Stillet i BERO: REGNSKABSCHEF med hands-on søges til LESSOR Group i Allerød Tysktalende proaktiv REGNSKABSASSISTENT med fokus på debitorer søges til LEMAN i Greve REGNSKABSCHEF søges til spændende international virksomhed i Københavns Lufthavn i Kastrup REGNSKABSCHEF søges til spændende virksomhed i Kbh. K BUSINESS CONTROLLERE med stort drive søges til vores emnebank