Vikariat regnskab

Brug Active Search og find den rette medarbejder til dit vikariat inden for regnskab

Active Search hjælper jer med at identificere den helt rigtige økonomimedarbejder til jeres vikariat regnskab stilling.  Uanset om I mangler en interim økonomimedarbejder grundet sygdom, barsel eller noget helt tredje, er det vigtigt, at I hurtigt får fat på en økonomimedarbejder, der glidende kan indgå i netop jeres virksomhed. Active Search har derfor fokus på en effektiv og  grundig proces, hvor I er garanteret en kompetent kandidat til jeres stilling og virksomhed.

Undgå omkostningerne og find den rette til vikariat regnskab jobbet

Det er både besværligt, tidskrævende og dyrt, når man skal ud og finde en ny medarbejder – også selvom der er tale om et vikariat regnskab job. Active Search lader dig slippe for at bruge kostbare ressourcer og står for at regnskabsteste og interviewe den kandidat, du i sidste ende bliver præsenteret for. Vi har Danmarks største database af kompetente og potentielle kandidater, så muligheden for at finde den rette til netop jeres vikariat regnskab job er optimereret til fulde.

Find medarbejderen til jeres vikariat regnskab job nu

Ring eller mail til os og hør mere om, hvad vi kan tilbyde netop dig og jeres virksomhed. Vi sidder klar på tlf.: 7022 7799 eller mail: mail@activesearch.dk.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job..

Selvstændig DEBITORBOGHOLDER med gennemslagskraft søges til LOXAM A/S i Karlslunde Selvstændig og initiativrig KREDITORBOGHOLDER søges til LOXAM A/S i Karlslunde Selvstændig og forandringsparat REGNSKABSMEDARBEJDER søges til større skandinavisk virksomhed med hovedsæde i København DELTIDSBOGHOLDER – 3 dage om ugen – søges til Holmelin Properties i Charlottenlund CONTROLLER ASSISTENT søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte (30-37 timer pr. uge) REGNSKABSMEDARBEJDER/CONTROLLER søges til spændende stilling i Roskilde Engageret NORDIC BUSINESS CONTROLLER søges til nyoprettet stilling hos Brenntag Nordic Erfaren EJENDOMSADMINISTRATOR søges til Scion DTU i Hørsholm All-round REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorerne søges til STIGA A/S i Brøndby. Junior CONTROLLER, der er ”sulten” efter spændende og udfordrende opgaver, søges til nyoprettet stilling hos FB Gruppen A/S i Valby CONTROLLER ASSISTENT til Scion DTU i Hørsholm All-round REGNSKABSMEDARBEJDER søges til virksomhed på Østerbro Erfaren REVISOR med personlighed søges til KRESTON CM i Hørsholm eller København (30-37 timer pr. uge) Junior REVISOR med personlighed søges til KRESTON CM i Hørsholm eller København (30-37 timer pr. uge) BOGHOLDER/HR søges til KRESTON CM i København (30-37 timer pr. uge) BUSINESS CONTROLLER søges til spændende virksomhed i city FINANCIAL CONTROLLER søges til spændende stilling hos Brenntag Nordic i Ballerup REGNSKABS- OG ADMINISTRATIONSANSVARLIG søges til kunde i Kbh. K. Fleksibel REGNSKABSMEDARBEJDER søges til GaveFabrikken A/S i Valby