Om Active Search

Danmarks største database af kandidater indenfor regnskab og økonomi

Active Search er Danmarks førende rekrutteringsvirksomhed indenfor regnskab og økonomi. Vi hjælper vores kunder med at finde den rigtige kandidat til ledige stillinger, og den ledige stilling til dig som kandidat.

Med Danmarks største database, på over 7000 kvalificerede regnskabs- og økonomikandidater, sikrer vi at du får det rigtige match, om du er arbejdsgiver eller kandidat.

Hvem er vi?

Hos Active Search er vi i alt 5 medarbejdere. Ann og Corinne er begge Senior Konsulenter, med 18 års erfaring og dybdegående viden om rekruttering til regnskabs- og økonomistillinger. Jane er Senior Rekrutteringskonsulent og er specialiseret i bogholdere og assistenter. Hun har i alt 17 års erfaring inden for branchen. Christina har speciale i regnskabs- og økonomichefer, samt controllere, hvortil hun har 12 års erfaring bag sig. Kim er administrerende direktør i Active Search og har det daglige ansvar for virksomhedens drift og resultater.

Sammen udgør vi et stærkt rekrutteringsteam.

Active Search tilbyder

  • Rekruttering for alle typer virksomheder
  • Kvalificerede kandidater – med regnskabstest og Master® profilanalyse
  • Aktivt brug af vores kandidat netværk og jobagent
  • 6 måneders genbesættelsesgaranti
  • Emneavis – med nyheder af regnskabs- og økonomi kandidater.
  • Aktiv sparring og opfølgning
  • Høj kvalitet

 

 

Derudover tilbyder vi for virksomheder altid en grundig screening af potentielle kandidater på alle niveauer, samt rådgivning om stillingsbeskrivelser og annoncer.

 

Som kandidat får du adgang til et bredt udvalg af ledige stillinger, og en personlig hjælpende hånd til at finde det helt rigtige job.

Fra dengang til nu

Da vi startede i 1998 var vi Danmarks første specialiserede rekrutteringsvirksomhed indenfor regnskab og økonomi, og vi har siden dengang hjulpet med over 4600 rekrutteringer, til både store og små virksomheder.

Har du spørgsmål til vores rekrutteringsproces, eller hvordan du tilmelder dig vores emnebank, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 22 77 99 eller på mail mail@activesearch.dk.

Du kan også kigge på vores spørgsmål og svar, under “viden om”. 

Active Search Supana 8.5Seneste Emneavis

Tilmed dig via formularen, og modtag den seneste emneavis.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

En del af Otiga Group


revisorassistent


Silicom Denmark

Må indrømme, at jeg fik lidt panik, da vores økonomichef og HR ansvarlige sagde op i forsommeren 2017. Der skulle handles meget hurtigt for at sikre kontinuitet internt i firmaet såvel som i samarbejdet med vores moderfirma.

Jeg kontaktede Active Search – efter en personlig anbefaling om at vælge Active Search som specialister i rekruttering af denne type medarbejder.

Sad i møde med to konsulenter fra Active Search dagen efter, at jeg havde ringet til dem – og følte mig allerede her i gode hænder og dermed beroliget.

De kandidater, jeg blev præsenteret for, svarede alle godt til de krav, vi sammen var kommet frem til ved det første møde, hvor Active Search var dygtige til at fange alle de krav og ønsker, der kunne være til den perfekte kandidat. Processen derefter var godt hjulpet af de kandidatrapporter, som var udarbejdet af Active Search på baggrund af test og interviews. Jeg stod meget hurtigt med tre kandidater, der alle ville passe fint til stillingen. En runde med interview afgjorde sagen.

Alt i alt er jeg meget tilfreds med processen end-to-end, og vil klart både anbefale Active Search til andre i mit netværk såvel som bruge dem, hvis jeg skulle komme i en tilsvarende situation igen

Henrik Lilja
President

I/S Ugebladsdistributionen

Da vi medio 2016 stod overfor en akut mangel på en dygtig regnskabsassistent med erfaring indenfor debitorhåndtering valgte jeg, at tage kontakt til Active Search – et rekrutteringsfirma som jeg aldrig tidligere havde været i kontakt med.

Efter en hurtig screening af vores behov og vores virksomhed fremtryllede Active Search tre på papiret yderst kompetente bud på vores nye medarbejder. På baggrund af præsentationer udarbejdet af Active Search fandt vi hurtigt den bedste profil – en medarbejder som vi efter 13 ugers ”try and hire” har fastansat.

Processen fra første kontakt til Active Search til en ny medarbejder var klar til ansættelse var hurtigt og professionelt styret af Active Search. Vi kunne således efter et forløb på ganske få uger trykke hånd med vores nye medarbejder.

Med baggrund i ovenstående oplevelse vil jeg ikke tøve med, at anbefale Active Search og vil selv – med sikkerhed – tage kontakt til Active Search såfremt nye rekrutteringsopgaver melder sig.

Henrik Tronier
Økonomidirektør
I/S UGEBLADSDISTRIBUTIONEN

ugebladsdistributionen