Om Active Search

Danmarks største database af kandidater indenfor regnskab og økonomi

Active Search er Danmarks førende rekrutteringsvirksomhed indenfor regnskab og økonomi. Vi hjælper vores kunder med at finde den rigtige kandidat til ledige stillinger, og den ledige stilling til dig som kandidat.

Med Danmarks største database, på over 7000 kvalificerede regnskabs- og økonomikandidater, sikrer vi at du får det rigtige match, om du er arbejdsgiver eller kandidat.

Hvem er vi?

Hos Active Search er vi i alt 5 medarbejdere. Ann og Corinne er begge Senior Konsulenter, med 18 års erfaring og dybdegående viden om rekruttering til regnskabs- og økonomistillinger. Jane er Senior Rekrutteringskonsulent og er specialiseret i bogholdere og assistenter. Hun har i alt 17 års erfaring inden for branchen. Christina har speciale i regnskabs- og økonomichefer, samt controllere, hvortil hun har 12 års erfaring bag sig. Anette er administrerende direktør i Active Search og har det daglige ansvar for virksomhedens drift og resultater.

Sammen udgør vi et stærkt rekrutteringsteam.

Active Search tilbyder

  • Rekruttering for alle typer virksomheder
  • Kvalificerede kandidater – med regnskabstest og Master® profilanalyse
  • Aktivt brug af vores kandidat netværk og jobagent
  • 6 måneders genbesættelsesgaranti
  • Emneavis – med nyheder af regnskabs- og økonomi kandidater.
  • Aktiv sparring og opfølgning
  • Høj kvalitet

 

Derudover tilbyder vi for virksomheder altid en grundig screening af potentielle kandidater på alle niveauer, samt rådgivning om stillingsbeskrivelser og annoncer.

 

Som kandidat får du adgang til et bredt udvalg af ledige stillinger, og en personlig hjælpende hånd til at finde det helt rigtige job.

Fra dengang til nu

Da vi startede i 1998 var vi Danmarks første specialiserede rekrutteringsvirksomhed indenfor regnskab og økonomi, og vi har siden dengang hjulpet med over 4600 rekrutteringer, til både store og små virksomheder.

Har du spørgsmål til vores rekrutteringsproces, eller hvordan du tilmelder dig vores emnebank, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 22 77 99 eller på mail info@activesearch.dk.

Du kan også kigge på vores spørgsmål og svar, under “viden om”. 

Active Search Supana 8.5Seneste Kandidatavis

Tilmed dig via formularen, og modtag den seneste Kandidatavis.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Kandidatavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Kandidatavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

En del af Otiga Group


revisorassistent


Silicom Denmark

Må indrømme, at jeg fik lidt panik, da vores økonomichef og HR ansvarlige sagde op i forsommeren 2017. Der skulle handles meget hurtigt for at sikre kontinuitet internt i firmaet såvel som i samarbejdet med vores moderfirma.

Jeg kontaktede Active Search – efter en personlig anbefaling om at vælge Active Search som specialister i rekruttering af denne type medarbejder.

Sad i møde med to konsulenter fra Active Search dagen efter, at jeg havde ringet til dem – og følte mig allerede her i gode hænder og dermed beroliget.

De kandidater, jeg blev præsenteret for, svarede alle godt til de krav, vi sammen var kommet frem til ved det første møde, hvor Active Search var dygtige til at fange alle de krav og ønsker, der kunne være til den perfekte kandidat. Processen derefter var godt hjulpet af de kandidatrapporter, som var udarbejdet af Active Search på baggrund af test og interviews. Jeg stod meget hurtigt med tre kandidater, der alle ville passe fint til stillingen. En runde med interview afgjorde sagen.

Alt i alt er jeg meget tilfreds med processen end-to-end, og vil klart både anbefale Active Search til andre i mit netværk såvel som bruge dem, hvis jeg skulle komme i en tilsvarende situation igen

Henrik Lilja
President

TSCHERNING

Vores økonomichef opsagde sin stilling i forsommeren 2016, og vi kontaktede Active Search efter en personlig reference.

Under det indledende møde var Active Search gode medspillere og skarpe i forhold til at formulere en fornuftig kravsspecifikation.

De kandidater, der blev præsenteret for os, svarede alle sammen til den kravsspecifikation, vi havde opsat, og vi fik hurtigt udarbejdet en ”short list” med nogle få egnede kandidater.

Efter to interviewrunder valgte vi en kandidat, der skilte sig positivt ud fra de øvrige.

Vi kan se tilbage på en fuldstændig strømlinet proces, hvor vi har gennemført en ansættelse, vi anser som særdeles succesfuld. Vi vil benytte Active Search igen, hvis behovet opstår, ligesom vi er meget tilfredse med Active Searchs forståelse af lige præcis vores virksomheds situation, uden at dette udviklede sig til en langhåret analyseproces med stort ressourceforbrug.

Søren Refsgaard
CEO / Adm. direktør (MBA)

tscherning