Persondatapolitik – Kort introduktion

Rettighederne for dig som afgiver personoplysninger til Active Search eller Personalehuset ( i henhold til Persondataloven ):

  • God databehandlingsskik
    Behandling af personoplysninger sker altid i overensstemmelse med god databehandlingsskik.
  • Samtykke
    Når vi  registrerer oplysninger om en person, sker det med et behandlingsbehov iht. Persondataloven – og med personens samtykke ved registreringer efter aktuelt behandlingsbehov til eksempel registrering i jobdatabase. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.
  • Oplysningspligt
    Du kan altid få oplyst, hvad de registrerede oplysninger anvendes til.
  • Indsigtsret
    Du har ret til at få oplyst, hvad der er registreret hos os. Herunder typisk navn, adresse, personnummer, dit CV og relevante oplysninger for ansættelser.
  • Rettelse af fejl
    Hvis det viser sig, at vi har registreret ukorrekte oplysninger om en person, vil vi uden ophold rette/slette disse oplysninger, når du ønsker det.
  • Klageadgang
    Der kan klages til Datatilsynet over behandlingen af personlige oplysninger. Hvis der er noget, som du vil have uddybet, kan du kontakte os og vores dataansvarlige på vores hovedmail og hovednummer.

Du er velkommen til at læse vores mere uddybende persondatapolitik her

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Kandidatavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Kandidatavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her