Persondatapolitik

Vi har opdateret vores retningslinjer og samtykkeerklæring

Personalehuset / Active Search er forpligtet til at beskytte dine persondata.

For os er det vigtig at du ved hvilke oplysninger vi indhenter og hvordan vi ivaretager dine persondata.

Henvendelser kan altid rettes til vores persondata-ansvarlige på mail: personvern@personalhuset-sg.com.

Persondataoplysninger er oplysninger, som kan kobles til dig som enkeltperson. Det kan være navn, telefonnummer eller en vurdering. Du har selv ret til at bestemme over dine egne personoplysninger.

 

Grundlag for behandling af personoplysninger

Vi behandler dine personoplysninger for at opfylde de forpligtelser vi som rekrutteringsselskab har påtaget os for gennemføring af opgaver med dig, samt kundeadministration og fakturering.

Ved registreringen, ved aftaleindgåelsen og under aftaleforholdet vil vi kun registrere oplysninger som har tilknytning til aftaleforholdet.

 

Hvordan vi bruger oplysningerne:

Oplysningerne bruges af os i forbindelse med ansættelse og sendes til vores kunder for at rekruttere til aktuelle stillinger og til vejledning. Vi kan i den forbindelse også foretage vurderinger af dig som ansat, ud i fra egne erfaringer og give tilbagemeldinger fra kunder.

Vi forpligter os som arbejdsgiver til at indberette personoplysninger til f.eks. skattemyndigheder og andre offentlige myndigheder.

Personoplysninger vil ikke blive gemt længere end det er nødvendig for opgavens formål ( jfr. ovenfor ), dersom det er lovpålagt eller direkte aftalt med dig. Dine personoplysninger vil derfor slettes når opgaven eller arbejdsforholdet er afsluttet og alle mellemværender er opgjort, herunder f.eks. udbetaling af feriepenge og udstedelse av slutattest.

I tillæg til formålet nævnt ovenfor, ønsker vi at kunne give dig information om os og om senere stillinger, som måtte være aktuelle ud fra din profil. Vi ønsker også at kunne sende dig anden relevant information, og kunne tage kontakt. Det er frivilligt at samtykke til videre lagring af dine data. Hvis du samtykker, vil vi bruge disse oplysninger indtil du giver os besked om at du ønsker at blive slettet, eller til vi selv finder det formålstjenlig. Du kan give os melding om sletning her: personvern@personalhuset-sg.com.

Personalhuset / Active Search vil for øvrigt behandle personoplysninger i den grad lovgivningen påbyder det / giver adgang til det eller du har samtykket til det.

 

Dine rettigheder

Du har ret til at bede om indsyn i, korrigering eller sletning af dine personoplysninger eller få begrænset behandlingen. Du kan også gøre indsigelser mod behandlingen samt få dataportabilitet. Du har også ret til at klage til Datatilsynet.

 

Cookies

Personalhuset benytter Cookies for at du får en bedre brugeroplevelse, for at få viden, som kan bruges til at udvikle hjemmesiden og til markedsføring. En Cookie er en lille fil som lagres lokalt hos dig, og som lagrer information fra vores hjemmeside. De kan for eksempel bruges i forbindelse med statistik til at gøre hjemmesiden bedre, for at måle og forbedre relevansen til annoncer, eller når du logger dig ind. Den er ikke skadelig og kan ikke indeholde virus eller programmer.

 

Hvilken information registreres om dig som bruger

Når du besøger os på nettet, registrerer vi forskellige typer information om dig ved hjælp af cookies ( «informationskapsler» ). Informationen vi indhenter er anonym og identificerer ikke dig som person såfremt du ikke giver os oplysninger ved at fylde du et skema eller på andre tilgængelige måder på hjemmesiden.

Cookies giver os information om:

  1. Din position, ved brug af IP-adresse, positionsdata eller lignende
  2. Din web-adfærd, som f.eks. hvilke sider du besøger og hvor ofte, eller tjenester du bestiller
  3. Teknisk information om din browser og dit operativsystem

Du kan alltid slå cookies fra

Hvis du ikke ønsker at denne type information skal lagres i din browser må du selv gå ind i indstillingerne i den aktuelle browser og deaktivere denne funktionalitet.

 

Personalhuset/Active Search benytter følgene cookies:

Personalhuset / Active Search
Denne bruges blandt andet for at registrere at en bruger er inde på hjemmesiden og hvilke valg der foretages. Denne slettes etter endt session, det vil sige når brugeren lukker sin browser.

Webtemp
Placerer coockies som sikrer at du logges ind automatisk næste gang du besøger hjemmesiden og som hjælper dig i brugen af hjemmesiden.

Doubleclick.net (google)
Vi bruger DoubleClick (Google) til at samle data ind såsom alder, køn og interessekategorier for statistiske formål. Det er vigtigt at at noterer sig at disse rapporter er hentet fra Googles (tredjeparts) DoubleClick-coockies og enhedsindifikatorer, som også bruges til annoncering.

Facebook
Facebook cookies bruges til at samle hjemmesidens adfærdsdata for det formål at give målrettet annoncering baseret på brugerinteresser. Vi anbefaler at du finder du af præcist hvordan cookies for sociale netværk anvendes, og hvor længe dataene er lagret på de respektive hjemmesider. Læs mere om facebook cookies her

ApsisLead
Vi bruger APSIS Lead til at identificere selskaber for fremtidige B2B-relasjoner. APSIS Lead bruger information som din IP-adresse og unikke identifikatorer lagret i (første / tredje part) cookies på din enhed for at identificere selskabet eller din arbejdsgiver.

Apsis Pro
Bruges for at generere statistik ved udsendelse af nyhedsbrev på e-post.

Google Analytics / Google Tagmanager
Vi bruger Google Analytics til at samle information om hvordan vores hjemmesideanvendes. Google Analytics bruger information som din IP-adresse, browsertype og unikke identifikatorer som er lagret i (første part) coockies på din enhed, bl.a. for at registrere hvordan du samhandler med vores hjemmeside. Cookies lagres i 2 år. Læs mere hos Google. Du kan fravælge Google Analytics her.

Adform
Adform bruges i sammenhæng med det at vise annoncer for os på eksterne hjemmesider (som for eksempel netaviser). AdForm bruger cookies for at holde rede på hvilke annoncer som skal vises, antal gange de er blevet vist osv. Dette gøres på anonym basis, og kan ikke spores tilbage til enkeltpersoner. Det findes ikke personoplysninger som navn, e-post eller adresser i disse cookies. Disse cookies leveres av domænerne adform.net eller track.adform.net. Læs mere om adform coockies her

 

Hvilke cookies gør hvad?

Det find forskellige typer cookies. Nedenfor vil vi forklare lidt overordnet om hvad de forskellige coockies gør, varigheden og formål.

Sessionafhængig /session cookie
Disse slettes etter endt session, det vil sige når brugeren lukker browseren. Disse bruges blandt for at registrere at en bruger er inde på hjemmesiden og hvilke valg der gøres.

Fast cookie/persistent cookie
Disse slettes ikke efter endt session. Faste cookies kan typisk indeholde information om autentisering, sprog og menu-preferencer. Dette gør at fremtidige besøg på hjemmesiden vil være hurtigere og bedre tilpasset brugeren. De fleste faste cookies har en udløbsdato hvor de slettes automatisk efter en vis periode.

Tredjeparts cookie/third party cookie
Dette er en cookie (fast eller session afhængig) som sættes af en anden end den som driver hjemmesiden som brugeren besøger. Typisk kan dette være annoncer og reklamebannere på netaviser etc.

Al data-trafik mellem din browser og vore servere er krypteret, og bliver lagret med vores strenge krav til datasikkerhed.

 

Indstillinger for brug af cookies i browsere

Ved at tillade brug af cookies vil du kunne få en mere relevant brugeroplevelse af hjemmesider du besøger. Du kan uanset ændre på dette ved at lave ændringer i indstillinger i din browser. På nettvett.no finder du beskrivelser til hvordan du kan du kan slette cookies eller afvise dem.

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information om ovenstående.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Kandidatavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Kandidatavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her