Proaktiv CONTROLLER søges til kunde i Storkøbenhavn

Vi søger for vores kunde en Controller med en stærk sans for økonomisk rapportering og business controlling. Du bliver en del af et lille team i økonomiafdelingen, der arbejder med økonomi på tværs af deres forretningsenheder i Danmark og Norge.


Du bliver involveret i både forretningsprocesser og kommercielle aktiviteter, hvor du yder en central støtte til ledelsen, særligt med henblik på serviceafdelingerne i Danmark & Norge. Stillingen kræver derfor, at du besidder færdigheder til at identificere samt løse problemstillinger. Ligeledes at sikre optimale arbejdsgange, og efterfølgende implementere forbedrende tiltag.

Dine primære ansvarsområder vil være følgende:

  • Ansvarlig for alle kontrakter, samt sikre dokumentation og faktureringsgrundlag
  • Udarbejde månedlige KPI-rapportere samt løbende sparring med de respektive ledere
  • Lønsomhedsanalyser på service og maskiner
  • Deltagelse i månedsrapportering herunder at kommentere på forretningsudvikling
  • Supportere i forhold til lageroptimering
  • Deltagelse i udarbejdelse af forecast og budgetter
  • Udvikling af afstemnings- og rapporteringsmodeller


Der kan forventes en rejseaktivitet på ca. 20-30 dage om året, primært til Norge


Virksomheden søger en dygtig Controller, der kan se frem til en spændende stilling med tæt kontakt til ledergruppen i forretningen. Som en del af et professionelt og stærkt økonomiteam på 6 personer, får du en central rolle i virksomheden. Du refererer til virksomhedens CFO.

Du tilbydes en spændende og afvekslende hverdag i en nordisk virksomhed, der udvikler sig hastigt. Du bliver en del af et åbnet, tværfagligt og uformelt arbejdsmiljø, hvor der lægges vægt på lysten til at performe og skabe resultater. Virksomheden arbejde med frihed under ansvar og har en uformel omgangstone, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på virksomheden. I jobbet vil du få rig mulighed for at udvikle dig fagligt som personligt, og for at skabe markante resultater i tæt samarbejde med engagerede kollegaer.

Profil:
Du besidder en solid forretningsforståelse, og du evner at gennemskue komplekse problemstillinger inden for controlling. Du er en Excel-kunstner og mestre at omsætte store mængder data til overskuelig rapportering og analyser. Du er serviceminded i din tilgang til samarbejdet, men er hertil ikke bange for at udfordre status quo. Desuden behersker du dansk eller norsk samt engelsk på forhandlingsniveau. Som person er du fleksibel, proaktiv og selvstændig. Samtidig trives du med hands on på nogle af opgaverne.

Kvalifikationer:
Du forventes at have en Cand.merc.aud., en HD (R) eller tilsvarende.

IT-kundskaber:
Du har erfaring med et eller flere IT-systemer. Kendskab til SAP vil være en fordel

Løn- og ansættelsesvilkår:
Fast stilling, fuldtid. Løn i henhold til kvalifikationer.

Tiltrædelse:
Hurtigst muligt og gerne senest 1. maj

Kontaktperson:
Rekrutteringskonsulent Jane Anderson og seniorkonsulent Ann Palmquist JOBID: 1033777

Om virksomheden:
Virksomheden er tysk ejet, i Danmark er der 48 ansatte, hvoraf ca. 20 personer sidder på kontoret. Virksomheden er i vækst og har en solid økonomi. Virksomheden i sin nuværende form har eksisteret i Danmark i ca. 15 år. Der er tale om en flad og uformel organisation.