REGNSKABSCHEF med Hands-on søges for vores kunde Sofakompagniet i Ringsted

 

 

 

I takt med koncernens vækst, bliver det stadig vigtigere at levere nøjagtig, troværdig og rettidig økonomirapportering til ejere, ledelse og eksterne interessenter.

Til virksomhedens koncern regnskabs- og økonomiafdeling i Ringsted søger vi en dynamisk Regnskabschef. Virksomheden tilbyder en stilling i en energisk og ambitiøs koncern, som vil fortsætte sin kraftige vækst de kommende år. Der er et højt tempo og de har store ambitioner, så der vil være mulighed for udvikling både på det personlige som det faglige plan.

Du vil indgå i et team af kompetente kollegaer, der arbejder ansvarsbevidst og selvstændigt. Afdelingen varetager økonomifunktionen for koncernens danske selskaber, som også er moderselskab for de udenlandske aktiviteter. Det er planen at der i den danske økonomiafdeling etableres et Sharede Service regnskabsfunktion for flere af de udenlandske datterselskaber, i første omgang Sverige og Norge. Du bliver en vigtig del af denne proces. Stillingen er nyoprettet, så der vil være rig mulighed for at præge stillingen samt gøre en forskel. Du vil få sparring med 3 kollegaer samt referere direkte til gruppens CFO.

Dine primære opgaver omfatter;

  • Udfærdigelse af månedsregnskaber og balanceopgørelser
  • Konsolidering til koncernrapportering baseret på månedsregnskaber fra udenlandske datterselskaber
  • Controlling, budgetopfølgning og KPI analyse i samarbejder med CFO
  • Personaleansvar for 2 i regnskabsafdelingen
  • Analysering af delområder i driften med henblik på at identificere problemer eller potentialer
  • Årsafslutning
  • Bidrage til optimering af administrative og regnskabsmæssige processer på tværs af koncernen
  • Kontakt til revisor, bank, og forsikringsselskaber

 

Virksomheden har for nylig implementeret Navision samt en ny webshop og tilføjer samtidig fakturaskanning og nyt BI rapporteringsværktøj, så der vil i den kommende tid være mange nye systemer og processer der skal på plads.

Du får stor indflydelse på at udvikle jobbet og bliver en værdifuld deltager i opbygning og udbygning af virksomhedens centrale økonomifunktion.

Kvalifikationer:

Du skal have en relevant regnskabsmæssig baggrund og gerne fra en international koncern. Du arbejder proaktivt og har en struktureret, udviklingsorienteret tilgang til at løse opgaverne. Der ud over er du ansvarsbevidst, initiativrig og handlekraftig. Sidst men ikke mindst er du positiv, har et godt humør og går ind i opgaverne med stort engagement og åbent sind. Samtidig er det vigtig at du trives med hands on, idet du aktivt vil deltage i de daglige opgaver.

IT-kompetencer:

Du er en rutineret og habil Excel bruger og har et indgående kendskab til forskellige ERP-systemer. Erfaring med Nav/AX er et plus, men ikke et krav.

Sprog-kompetencer:

Du er flydende i engelsk, i både skrift og tale.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Løn i henhold til kvalifikationer. Fast stilling – 37 timer

Tiltrædelse:

Senest 1 april 2019

Kontaktpersoner:

Rekrutteringskonsulent Jane Anderson og Seniorkonsulent Ann Palmquist JOB ID: 1027119

Om virksomheden:

Sofakompagniet og Scandinavian Design er sammensat af et ungt og dynamisk team, som alle brænder for design og glade kunder. Der er et professionelt men uformelt arbejdsmiljø. Virksomheden sørger for at være ”hands-on” og have høj kvalitet i alle processer i virksomheden. De stræber efter at skabe en ånd der, ligesom konceptet, er autentisk, troværdigt og ærligt samt at udvikle virksomheden til kunders og medarbejders bedste. Den svenske kapitalfond, Procuritas, indtrådte i 2017 som primær ejer, for at sikre kapital til en endnu større vækst fremover.

Sofakompagniet sælger sine varer online via webshops i en lang række lande i Europa samt Sydafrika og Vietnam. Virksomheden ejer alle led fra design til produktion og salg til slutbrugeren. Herved kan de ramme markedet med dansk designede kvalitetsmøbler til meget konkurrencedygtige priser.

Scandinavian Design er koncernens B2B brand. Her står virksomheden selv for design, produktion og distribution til erhvervskunder i hele verden, som derefter videresælger til slutkunderne.