Regnskabsmedarbejder søges til European LifeCare Group A/S i Søborg.

 


For vores kunde European LifeCare Group A/S (ELCG) i Søborg søger vi en regnskabsmedarbejder, til at indgå i finansafdelingen. Regnskabsfunktionen er i dag den samme for de danske og engelske selskaber og den nye medarbejder skal indgå i denne centrale funktion, hvor der i dag er tre kollegaer.  

For den rette medarbejder er der mulighed for en spændende rolle i en virksomhed der vokser. Hovedfokus vil sammen med en anden kollega være, at supportere de engelske selskaber, hvorfor det forventes, at du kan begå dig godt på engelsk i skrift og tale.


Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • At medvirke til, at først og fremmest de engelske regnskaber bliver færdiggjort til tiden med en kvalitet, der sikre at regnskaberne lever op til de krav interessenter forventer
  • At være en del af, at debitor, kreditor, bank og finans bogføres, samt deltage ved månedsafslutning og rapportering
  • At kunne tage delansvar for at lukke finansposteringer i udvalgte selskaber
  • At fungere i rollen mellem finans, de andre interne funktioner, samt kollegaer i de enkelte datterselskaber i både UK og i Danmark
  • At have daglig kontakt til banker, offentlige myndigheder og samarbejdspartnere 


ELCG kan tilbyde den rigtige medarbejder en spændende rolle i et selskab med høj vækst og store ambitioner. Uformel kultur, kantineordning samt korte beslutningsprocesser. Stillingen er placeret på hovedkontoret i Søborg.

Profil:  
Du har relevant erfaring fra lignende stilling og gerne fra en international virksomhed. Du trives med at arbejde i et team og evner at overholde tidsfrister, samtidig med at holde et højt kvalitetsniveau. Systematisk og struktureret med en udpræget proaktiv tilgang til arbejdsopgaverne. Gerne merkonom eller regnskabsuddannet.

Sidst men ikke mindst er du serviceorienteret og konstruktiv i samspil med resten af organisationen, samtidig med at være positiv og udadvendt.

IT-kundskaber:  
Erfaring med Navision eller lignende, samt en generel evne til IT, herunder Excel. Virksomheden benytter i dag C5, men påtænker nyt system i 2019.

Sprog:
Koncernsproget er engelsk og du behersker derfor engelsk godt, i både skrift og tale

Løn- og ansættelsesvilkår: 
Fast stilling/fuldtid. Løn i henhold til kvalifikationer

Tiltrædelse:   
Senest 1. april 2019

Kontaktperson: 
Seniorkonsulent Ann Palmquist og Rekrutteringskonsulent Jane Anderson JOB ID: 1023050

Om virksomheden:
European LifeCare Group A/S (ELCG) blev grundlagt i 1998. ELCG er i dag en af de største private vaccinationsfirmaer i Europa. Hvert år vaccinerer de omkring 450.000 kunder indenfor rejse, skole og influenzavaccination. Virksomheden er aktive i Danmark, hvor de er landsdækkende og i England hvor de også er den dominerende virksomhed indenfor vaccinationer, ikke mindst indenfor offentlige skolevaccinationer. ELCG ser et stort vækstpotentiale via organisk vækst og opkøb, med fokus på UK. I Danmark markedsfører de sig indenfor rejsevaccination via 
www.sikkerrejse.dk