REKRUTTERINGSKONSULENT til Nordisk Koncern


Er du resultatorienteret og trives du med en stor kontaktflade?

Vi søger en dygtig rekrutteringskonsulent, som kan medvirke til at vores kunder får markedets bedste medarbejdere.

Active Search er en del af OTIGA Group, som med 40 kontorer er blandt Nordens førende rekrutteringskoncerner. Vi ansætter årligt flere end 11.000 medarbejdere hos vores kunder. I Danmark har vi i dag 4 virksomheder, som alle er stærkt specialiserede indenfor hver deres niche. Vi er i rivende vækst og søger derfor nye kolleger til vores afdelinger i København.

Arbejdsopgaver

Som rekrutteringskonsulent får du et stort selvstændigt ansvar for, at rådgive vores kunder omkring rekrutteringsstrategi samt det aktuelle kandidatmarked. Du skal sammen med kunden sikre det bedst mulige fundament for en vellykket rekruttering. Du vil derfor varetage hele rekrutteringsprocessen fra indledende drøftelser af profil til ansættelse af den helt rette kandidat.

Ønskede kvalifikationer

Vi forestiller os at du har nogle års erfaring med rekruttering indenfor økonomi, til såvel faste som interim stillinger. Hvis du har arbejdet i konsulentbranchen er det yderligere en fordel. Du er en stærk kommunikator såvel på skrift som i tale og du varetager selvstændigt dialogen med kunderne på alle niveauer. Du er endvidere ekstremt serviceminded og sikrer at alle såvel kunder som kandidater får en rigtig god oplevelse, når de er i kontakt med dig. Som person er du troværdig, tillidsvækkende og besidder et stort selvstændigt drive.

Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale og er rutineret bruger af MS Office.

Vi tilbyder

En spændende stilling med et stort selvstændigt ansvar i et stærkt dynamisk team og en virksomhed i rivende udvikling. For den rette person vil der endvidere være gode karrieremuligheder. Du tilbydes endvidere en grundig uddannelse i koncernens produkter og en attraktiv lønpakke med god fast løn samt pension og bonus.

Læs mere på www.activesearch.dk og ansøg online. Vi holder løbende samtaler og opfordrer til at søge snarest. Har du spørgsmål til stillingen er du endvidere meget velkommen til at kontakte Anette Timm på tlf. 61615412. Vi glæder os til at høre fra dig.