Serviceminded LØNBOGHOLDER/ØKONOMIMEDARBEJDER søges til spændende virksomhed i Valby

 

For vores kunde, en større spændende virksomhed i Valby, søger vi en erfaren og serviceminded lønbogholder /økonomimedarbejder. Med reference til økonomi-/ og administrationschef vil du blive en del af en velfungerende økonomiafdeling på i alt 4 medarbejdere.

 

Som lønbogholder/økonomimedarbejder vil du være ansvarlig for udarbejdelse af løn til ca. 190 til 350 medarbejdere – alt efter sæson. Derudover vil du varetage økonomiopgaver inden for finans.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. være:  

 • Udarbejdelse af løn til ca. 190-350 medarbejdere (både funktionærer som timelønnede)
 • Afstemning af løn og bogføring af lønudbetaling
 • Indberetning til SKAT m.v.
 • Besvarelse og rådgivning vedrørende faktuelle lønspørgsmål
 • Håndtering af barsel, orlov, pension, sygefravær samt indhentning af refusion for disse mm.
 • Hensættelse af refusion
 • Administration af ferie, feriedage mm.
 • Der er flere overenskomster i virksomheden
 • Deltagelse i opgradering af nuværende lønsystem (Lessor) i løbet af 2019.
 • Diverse finansafstemninger (bank/kreditkort m.m.)
 • Back-up på debitor/kreditor bogføring (ved ferie o.lign.)
 • Ad hoc finansopgaver


Virksomheden tilbyder dig en spændende stilling med frihed under ansvar, i en flad organisation med en god og uformel tone. I administrationen er der beskæftiget ca. 25 ansatte.

Profil:  

Som person er du imødekommende, nysgerrig og forstår vigtigheden at yde en god service. At tage ansvar og ejerskab samt at være proaktiv og informationssøgende ligger naturligt til dig. Som lønbogholder er du ærekær, har fokus på detaljerne og en positiv tilgang til opgaverne og jobbet. Sidst men ikke mindst betegner du dig selv som en god kollega, som har gode samarbejdsevner og bidrager til det sociale arbejdsmiljø.

Kvalifikationer: 

Vi søger en kandidat, som er regnskabsuddannet og har nogle års erfaring som regnskabsmedarbejder. Den rette kandidat kommer fra en stilling som lønbogholder i en mellemstor eller større virksomhed med 5-7 års erfaring. Et bredt kendskab til overenskomster vil være en fordel.

IT-kompetencer:  

Du har gode IT kompetencer, og er rutineret bruger af EXCEL. Derudover vil det være en fordel, hvis du har kendskab til Navision, Timeplan og Lessor Løn, men intet krav.

Løn- og ansættelsesvilkår: 

Fast/fuldtid (37 timer inkl. frokost). Løn i henhold til kvalifikationer

Tiltrædelse:  

Hurtigst muligt, men virksomheden venter gerne på den rette. Relevante kandidater vil løbende blive indkaldt til interview hos Active Search.

Kontaktperson: 

Rekrutteringskonsulent Jane Anderson eller seniorkonsulent Corinne Frey – JOB ID 1015693

Om virksomheden:

I Zoologisk Have, København har de en ambition om at skabe en opdagelseshave, hvor der altid sker noget nyt. De ønsker at give gæsterne anledning til mange flere besøg fyldt med leg, læring, god mad og opdagelser.

Du tilbydes et spændende job i en ikonisk og mangfoldig virksomhed, hvor hver afdeling har sine spidskompetencer, og hvor medarbejderne forstår, at de alle er lige vigtige i forhold til at få ZOO til at stråle. De har en uformel omgangstone og en stor grad af frihed under ansvar.