Viden om

For at du kan få mere viden om vores rekrutteringsprocesser, har vi samlet en række spørgsmål, som måtte opstå – uanset hvilken side af bordet, du befinder dig, til den kommende jobsamtale.

Som virksomhed kan det være svært at finde den rette kandidat til en stilling. På samme måde, kan det være uoverskueligt, for kandidater, at skulle manøvrere rundt i den jungle, som omgiver arbejdsmarkedet.

Her kan du finde svar på generelle spørgsmål, som kandidater og virksomheder måtte have. Derudover samles en række spørgsmål virksomheder måtte have, når der søges en Økonomichef eller Business controller.

  • Spørgsmål du som virksomhed måtte have
    Her finder du viden om hvordan Active Search håndterer processen med kandidaterne, og hvordan de potentielle kandidaterne bliver introduceret for virksomheden.

 

 

  • Når din virksomhed søger en Økonomichef
    Her kan du finde svar på spørgsmål, som du måtte have, hvis en økonomichef søges. Du kan også læse om hvad man skal overveje, når man søger kandidater som ikke hænger på træerne.

 

  • Når din virksomhed søger en Business Controller
    Her finder du svar på spørgsmål, som du måtte have, hvis en Business controller søges. Her kan du også læse om midlertidige stillinger, og om hvad Active Search tilbyder, hvis den valgte kandidat viser sig ikke at være den rette.

 

 

Hvis du ikke finder,  de svar du søger, så er du til enhver tid velkommen til at kontakte os, hvor vi glædeligt besvarer dine spørgsmål.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job..

Selvstændig og initiativrig KREDITORBOGHOLDER søges til LOXAM A/S i Karlslunde Selvstændig DEBITORBOGHOLDER med gennemslagskraft søges til LOXAM A/S i Karlslunde Selvstændig og forandringsparat REGNSKABSMEDARBEJDER søges til større skandinavisk virksomhed med hovedsæde i København DELTIDSBOGHOLDER – 3 dage om ugen – søges til Holmelin Properties i Charlottenlund CONTROLLER ASSISTENT søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte (30-37 timer pr. uge) REGNSKABSMEDARBEJDER/CONTROLLER søges til spændende stilling i Roskilde Engageret NORDIC BUSINESS CONTROLLER søges til nyoprettet stilling hos Brenntag Nordic Erfaren EJENDOMSADMINISTRATOR søges til Scion DTU i Hørsholm All-round REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorerne søges til STIGA A/S i Brøndby. Junior CONTROLLER, der er ”sulten” efter spændende og udfordrende opgaver, søges til nyoprettet stilling hos FB Gruppen A/S i Valby CONTROLLER ASSISTENT til Scion DTU i Hørsholm All-round REGNSKABSMEDARBEJDER søges til virksomhed på Østerbro Erfaren REVISOR med personlighed søges til KRESTON CM i Hørsholm eller København (30-37 timer pr. uge) Junior REVISOR med personlighed søges til KRESTON CM i Hørsholm eller København (30-37 timer pr. uge) BOGHOLDER/HR søges til KRESTON CM i København (30-37 timer pr. uge) BUSINESS CONTROLLER søges til spændende virksomhed i city FINANCIAL CONTROLLER søges til spændende stilling hos Brenntag Nordic i Ballerup REGNSKABS- OG ADMINISTRATIONSANSVARLIG søges til kunde i Kbh. K. Fleksibel REGNSKABSMEDARBEJDER søges til GaveFabrikken A/S i Valby