Viden om

For at du kan få mere viden om vores rekrutteringsprocesser, har vi samlet en række spørgsmål, som måtte opstå – uanset hvilken side af bordet, du befinder dig, til den kommende jobsamtale.

Som virksomhed kan det være svært at finde den rette kandidat til en stilling. På samme måde, kan det være uoverskueligt, for kandidater, at skulle manøvrere rundt i den jungle, som omgiver arbejdsmarkedet.

Her kan du finde svar på generelle spørgsmål, som kandidater og virksomheder måtte have. Derudover samles en række spørgsmål virksomheder måtte have, når der søges en Økonomichef eller Business controller.

  • Spørgsmål du som virksomhed måtte have
    Her finder du viden om hvordan Active Search håndterer processen med kandidaterne, og hvordan de potentielle kandidaterne bliver introduceret for virksomheden.

 

 

  • Når din virksomhed søger en Økonomichef
    Her kan du finde svar på spørgsmål, som du måtte have, hvis en økonomichef søges. Du kan også læse om hvad man skal overveje, når man søger kandidater som ikke hænger på træerne.

 

  • Når din virksomhed søger en Business Controller
    Her finder du svar på spørgsmål, som du måtte have, hvis en Business controller søges. Her kan du også læse om midlertidige stillinger, og om hvad Active Search tilbyder, hvis den valgte kandidat viser sig ikke at være den rette.

 

Hvis du ikke finder,  de svar du søger, så er du til enhver tid velkommen til at kontakte os, hvor vi glædeligt besvarer dine spørgsmål.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Kandidatavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Kandidatavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her