Viden om

For at du kan få mere viden om vores rekrutteringsprocesser, har vi samlet en række spørgsmål, som måtte opstå – uanset hvilken side af bordet, du befinder dig, til den kommende jobsamtale.

Som virksomhed kan det være svært at finde den rette kandidat til en stilling. På samme måde, kan det være uoverskueligt, for kandidater, at skulle manøvrere rundt i den jungle, som omgiver arbejdsmarkedet.

Her kan du finde svar på generelle spørgsmål, som kandidater og virksomheder måtte have. Derudover samles en række spørgsmål virksomheder måtte have, når der søges en Økonomichef eller Business controller.

  • Spørgsmål du som virksomhed måtte have
    Her finder du viden om hvordan Active Search håndterer processen med kandidaterne, og hvordan de potentielle kandidaterne bliver introduceret for virksomheden.

 

 

  • Når din virksomhed søger en Økonomichef
    Her kan du finde svar på spørgsmål, som du måtte have, hvis en økonomichef søges. Du kan også læse om hvad man skal overveje, når man søger kandidater som ikke hænger på træerne.

 

  • Når din virksomhed søger en Business Controller
    Her finder du svar på spørgsmål, som du måtte have, hvis en Business controller søges. Her kan du også læse om midlertidige stillinger, og om hvad Active Search tilbyder, hvis den valgte kandidat viser sig ikke at være den rette.

 

 

Hvis du ikke finder,  de svar du søger, så er du til enhver tid velkommen til at kontakte os, hvor vi glædeligt besvarer dine spørgsmål.

Ja tak, ring mig op!

Indtast dit navn, firmanavn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt

Modtag vores Emneavis

Modtag automatisk nyheder fra Danmarks største database med regnskabs- og økonomikandidater.
Læs seneste Emneavis her

Tilmeld dig vores jobagent

Modtag automatisk de seneste jobopslag på email.
Læs seneste opslag her

Seneste Job

ØKONOMIMEDARBEJDER med ambitioner og lyst til mere søges til virksomhed i Slangerup REGNSKABSCHEF søges til spændende familieejet virksomhed i Herlev REGNSKABSANSVARLIG søges til Out of Home Media på Østerbro Barselsvikar – JUNIOR CONTROLLER – søges for vores kunde Essilor, København S. Erfaren lønbogholder søges til international virksomhed i den maritime industri TEAMLEDER for debet/kredit-afdeling søges til kunde i Storkøbenhavn FINANCIAL CONTROLLER med produktionserfaring søges til kunde i Storkøbenhavn Ambitiøs REGNSKABSMEDARBEJDER med fokus på debitorer søges til medievirksomhed på Østerbro Robust og engageret REGNSKABSANSVARLIG søges til Silicom Denmark A/S i Søborg Erfaren REGNSKABSMEDARBEJDER søges til Rainmaking på Holmen, København K ! Ansvarsbevidst ØKONOMIASSISTENT med flair og interesse for IT søges til Scanavo A/S i Taastrup SOMMERFERIEVIKARER søges til vores mange kunder REGNSKABSMEDARBEJDER med lyst til controlling søges til nyoprettet stilling hos Krones Nordic i Holte DEBITORBOGHOLDER med stort drive søges til vores emnebank BOGHOLDER med ejendomserfaring søges til kunde i København REVISOR eller erfaren BOGHOLDER søges til OLSENS REVISION i København Stillet i BERO: REGNSKABSCHEF med hands-on søges til LESSOR Group i Allerød Tysktalende proaktiv REGNSKABSASSISTENT med fokus på debitorer søges til LEMAN i Greve REGNSKABSCHEF søges til spændende international virksomhed i Københavns Lufthavn i Kastrup REGNSKABSCHEF søges til spændende virksomhed i Kbh. K BUSINESS CONTROLLERE med stort drive søges til vores emnebank