Lad Active Search finde den rette bogholder

Leder din virksomhed efter en ny bogholder, er det selvfølgelig vigtigt at finde en kandidat, der både matcher virksomheden fagligt og personligt. Det er en stor udfordring at finde denne person, og det kan derfor være en god idé at få søge rådgivning hos professionelle rekrutteringskonsulenter.

Vi kan også hjælpe med kandidater til online bogføring.

Hos Active Search står vi klar til at hjælpe dig med processen, og hvad enten du søger en bogholder på fuldtid, deltid eller blot et vikariat, finder vi en kvalificeret kandidat til jobbet.

Vi kan hjælpe din virksomhed med regnskabsassistance.

Vi tilbyder også andre økonomiske profiler. Læs mere om vores rekrutteringsbureau her.

Professionelle og erfarne medarbejdere

Vores medarbejdere består af dygtige rådgivere og konsulenter med ekspertise inden for rekrutteringsfaget. Vi har stor erfaring i udarbejdelse af stillingsbeskrivelser og annoncer og forståelse for hvilken type medarbejder, der passer til den enkelte stilling og virksomhed.

Vi foretager altid en grundig screening af alle potentielle kandidater, og gennem diverse tests og interviews er vi i stand til at finde frem til den kandidat, der egner sig bedst muligt til din virksomhed. Først herefter præsenteres du for virksomheden, og kan tage stilling til, om vi har fundet den rette.

Skulle samarbejdet med den nye bogholder alligevel ikke fungere efter ansættelsen, tilbyder vi 6 måneders garanti. Det betyder, at vi omkostningsfrit finder en ny kandidat til jobbet.

Vi står til rådighed med professionel rådgivning, hvis du har spørgsmål omkring rekruttering af bogholder. Du skal blot kontakte os på telefon 70 22 77 99 ellerinfo@activesearch.dk.