Vi er Danmarks førende virksomhed inden for rekruttering af regnskabs- og økonomiarbejdere. Du er således garanteret en professionel og effektiv samarbejdspartner, hvis du søger en Cost Controller til din virksomhed. I forbindelse med en ansættelsesproces sørger vi altid for at foretage profilanalyser, regnskabstests og personlige interviews. Hele processen foregår i samarbejde med din virksomhed, da vi arbejder meget målrettet mod at finde den rette Controller til dig.

Få professionel hjælp af erfarne konsulenter

I vores database har vi samlet 7000 kompetente kandidater. Vi har mange års erfaring inden for rekruttering af cost controlling medarbejdere og inden for regnskabs- og økonomiområdet generelt.

Hos Active Search er vi meget grundige i vores rekruttering, hvilket minimerer risikoen for fejlansættelser. Vi finder det rigtige match essentielt - derfor tilbyder vi 6 måneders genbesættelsesgaranti, skulle den udvalgte kandidat ikke leve op til virksomhedens forventninger. Det vil sige, at I uden omkostning bliver præsenteret for en ny Controller inden for de første 6 måneder.

Hvad kan en Cost Controller gøre for din virksomhed?

Med en Cost Controller ombord i din virksomhed vil der overordnet set blive taget hånd om estimering og styring af virksomheden omkostninger, som f.eks. ved produktion af varer eller serviceydelser. Controlleren vil have ansvaret for at holde omkostningerne inden for din virksomheds årlige budget, samtidig med at produktionsplanen opretholdes. Med en Controller vil der blive udarbejdet rapporter om bl.a. lønomkostninger og en sammenligning af faktiske versus forventede produktionsomkostninger. Sådanne oversigter kan således bidrage til at optimere din virksomheds overordnede økonomi og konkurrenceevne.

Konkrete opgaver til en Cost Controller:

Læs mere om, hvad Active Search kan tilbyde din virksomhed. 

Kontakt os for god rådgivning til din virksomhed

Det kan være en lang og omkostningsfuld proces at finde den rette kandidat med henblik på jobopslag, annoncer og interviews. For at undgå disse bekymringer, kan du lade Active Search hjælpe dig med at finde den rette kandidat til stillingen som Cost Controller.

Du vil være i yderst kompetente hænder hos Active Searchs erfarne konsulenter, når det gælder besættelsen af en stilling – uanset om du søger en Controller til fastansættelse eller vikariat.

Ring til os på 70 22 77 99 og få hjælp til at finde den rette Controller til jeres behov. Du kan også sende os en mail på info@activesearch.dk og høre nærmere om mulighederne.