Det perfekte match

Gennem interview og tests får vi ofte rigtig gode, personlige relationer til vore kandidater, der herved føler sig trygge og godt behandlet. Det indgående interview samt regnskabs- og personlighedstests sikrer det perfekte match mellem kandidat og virksomhed, så ansættelsen bliver vellykket for alle parter.

Vore kandidater bliver ofte vores gode ambassadører på grundlag af den behandling de har fået i rekrutteringsprocessen.

img

Vikar

På udkig efter en midlertidig stilling? Vi har mange ledige stillinger inden for regnskab og økonomi.

img

Try & Hire

Try & Hire er en mellemting mellem et vikariat og en fastansættelse, som giver deg mulighed for, at afprøve en stilling inden der udarbejdes en kontrakt

img

Fast ansættelse

Vil du have en fast stilling? Vi hjælper dig med at finde det perfekte job til dig.

Flere udtalelser fra kandidater:

Tak for et fantastisk – og relativt kort men grundigt forløb – jeg er blevet tilbudt jobbet:-)!!!!!

Og jeg har sagt: STORT ja tak!

Jeg har bare den mest rigtige følelse i maven ved det hér job og de mennesker, jeg nu har mødt – og det kan man jo takke jeres gode research for – eller “Active Search”. Kemien er bare i orden:-).

Firmaet rummer bare alle de værdier, som jeg sætter stor pris på.

I har fået mægtig god reklame herindefra – og jeg vil tro, at der dukker et par CV’er eller to op til jer.

Tak igen – til jer begge for jeres dejlige menneskelighed og menneskekundskab.

Hilsen/knus Lisbeth

Jeg takker for jeres fantastiske arbejde. Jeg har kun været tilmeldt Active Search i ca. to uger og har allerede været til flere samtaler og oveni købet også fået job !

I har begge virkelig gjort et rigtigt godt stykke arbejde med for det første at finde frem til jobs, jeg gerne vil have, samt også ved at huske mig, hvis der har været noget i den branche, jeg ønskede, eller hvis der var andre ting som I mente, passede godt til det jeg kan eller vil.

Jeg kan kun anbefale Active Search – klart det bedste rekrutterings firma jeg har været tilmeldt hos og også det mest aktive !

Med venlig hilsen
Bilal Atia

Tusind tak, det har simpelthen været den bedste service, du har givet. Du har virkelig taget det seriøst, at jeg søgte nye udfordringer, så min læringskurve kunne stige. Jeg glæder mig til at fortælle mere om jobbet, når jeg starter. Active Search vil jeg helt klart anbefale til andre – og det er din fortjeneste:). Jeg glæder mig til at vi snakkes ved :)

Rigtig god dag.

mvh Sabina

Efter jeg nu har været på mit nye arbejde i lidt over et halvt år, og er meget glad for det, vil jeg gerne benytte lejligheden til at rose både dig og resten af holdet for både jeres håndtering af rekrutteringsforløbet samt jeres nævne til at matche kandidat og virksomhed.

Forløbet var, for min del, en lille smule utraditionelt, da jeg som den eneste i det pågældende kandidatfelt ikke selv havde søgt stillingen, men var blevet kontaktet direkte af dig, da du mente at min profil muligvis kunne passe til det pågældende job.

Jeg har været meget positiv og glad for din håndtering af forløbet. Helt fra den første kontakt, hvor du informativt, professionelt (og en lille smule ydmygt), præsentere dig selv og det job der skulle besættes og indtil den 2. opfølgende samtale efter jeg var blevet ansat.

I har udvist et stort engagement og særligt et højt informationsniveau. Der var et par gange i forløbet, hvor tidsplanen rykkede sig lidt, men alle gange informerede du hurtigt og præcist og særligt dette fik mig til at føle mig tryg og ordentligt behandlet.

Tak for det.

Henrik Lind Husen
Property Manager, cand.merc.jur.