Vikar og Interim

Hos Active Search forstår vi, at rekrutteringen af en
interim økonomimedarbejder skal gå hurtigt, samtidigt
med at vikaren har det rette faglige niveau.

  

Kontakt os  Modtag kandidatavis

  

  

← Tilbage

 

”18 dage efter det indledende møde med Active Search tiltrådte vor nye bogholder.”

Sådan opsummerer Axel Kjær rekrutteringsforløbet, hvor en presserende situation krævede en hastig løsning. Fra vikar bogholder til interim økonomichef – vi har som Danmarks førende vikarbureau- og konsulenthus indenfor regnskab matchet dem alle med en ny, midlertidig jobopgave.  

image

Vi trækker på netværk og know-how, når vi finder din næste kandidat

Processen er udmattende. Trættende. Tidskrævende. Sådan er det ofte, når jagten går ind på en ny vikar eller medarbejder. Det kræver både et vidtfavnende netværk, know-how om branchen og ikke mindst bøvlet administrationstid – alt imens opgaverne stadig hober sig op.

  

Derfor kan det være lettende for arbejdsbyrden at finde et vikarbureau med økonomi og regnskabsspeciale til at overtage søgningen og finde den kommende brik til dit team.

Active Search er et rekrutteringsbureau med ekspertise indenfor interim- og vikaransættelser. Vi har været med til at mindske risikoen for fejlansættelser hos adskillige virksomheder, fordi vi er grundige og har umage for øje. Med et kæmpe kendskab til markedet inden for økonomi og regnskab, har vi opbygget masser af forbindelser og et solidt netværk af kandidater. Og dem kan du gøre brug af.

I et samarbejde med Active Search bliver vi din allierede gennem ansættelsesprocessen, og låner dig derfor al den viden og de ressourcer, du skal bruge for at lykkes.

  

  
Slut med spildtid: vi er torvholder på hele rekrutteringsprocessen

Når du samarbejder med Active Search, betyder det, at vi tager førerhatten på og sørger for alt det praktiske i forbindelse med at finde en ny vikar. Vi har i vores portefølje adskillige kandidater indenfor økonomi, regnskab og bogholderi, hvad enten der er tale om en fuldtidsstilling, en deltidsstilling eller noget tredje derimellem. Selv hvis du mangler et skarpere øje og specialviden, der rækker indenfor f.eks. controlling, økonomistyring, regnskab eller implementering af nyt økonomisystem.


Et samarbejde med os vil typisk se sådan ud:

  

ikon 1

Vi lytter til dine behov

Det indledende møde er sat af til at lytte til dine behov. Her er vi realistiske og ærlige i snakken om, hvad der kan give mening, og hvor lang tid du skal forvente, før der er resultater.

ikon 2

Få defineret opgaven i forhold til markedet

Herefter starter forberedelserne. Det er varierende, hvad den enkelte virksomhed har behov for, men vi kan uden tvivl skræddersy en løsning til dig også. Med viden fra branchen kan vi rådgive dig til at definere opgaverne og forventningsafstemme om, hvad der kan lade sig gøre på markedet.

ikon 3

Klar kommunikation

Under hele processen kan du naturligvis forvente, at vi opfølger, melder ud og generelt holder øje med, at vi sammen bevæger os det rette sted hen. Vi sørger for, at du altid er informeret.

ikon 4

Grundig og gennemtænkt research

Så starter den del, der oftest tager lang tid at skulle sidde med selv: research af kandidater. Vi er grundige og gennemtænker det potentielle match, når vi søger igennem vores netværk. De kandidater, der bliver sendt videre til dig, er valgt på baggrund af flere faktorer som bl.a. en regnskabstest, screening, profilanalyse og et interview, så vi er sikre på, at de passer godt.

ikon 5

Hurtige match med stor træfsikkerhed

Det er ikke tilfældigt, at vi som vikarbureau indenfor regnskab har matchet så mange vikarer med deres næste interim-ansættelse. Der er stor træfsikkerhed i vores matching-proces, og vi bliver standhaftigt ved, indtil vi har fundet den rette konsulent, som du er tryg ved at ansætte til jeres projekt. Dette er vores kerneområde, og vi er eksperter i at finde og prikke til de rette kandidater.
image

Eksperter med 20 års erfaring i effektiv menneskekundskab

Active Search arbejder i et spændende felt, der handler om at sørge for en effektiv rekruttering af en interim bogholder- eller økonomivikar. Det er vi faktisk højdespringere i, og vi bestræber os på at have de første kandidater klar efter ganske få dage.


Men det handler ikke kun om hurtighed. Vi er nemlig også mestre i menneskekundskab. Vi har skabt en personlig relation til mange af vores kandidater og ved, hvilke styrker og talenter, de rummer. Det betyder også, at vi let kan matche den rette person til din virksomhed.

Denne balance mellem effektivitet og menneskelighed navigerer Active Search på både kompetent og professionel vis. Vi har mere end 20 års erfaring med det, da vores ekspertise stammer helt tilbage fra 1998, hvor vi først startede. Dertil kan du hos os forvente en fleksibel og smidig service, hvor vi strækker os for, at du bliver tilfreds.

Vi assisterer og kvalitetssikrer hele vejen – ligesom vi har gjort 5.000 gange før

Active Search er kendt for høj aktivitet, engagement og hurtig handling, da mange vikaransættelser er et spørgsmål om tidsfølsomme opgaver. Vores service har før kommet adskillige virksomheder til gode, for vi har besat mere end 5.000 stillinger. Det er naturligvis gjort med høj kvalitet in mente, så du kan forvente følgende:

skreddersøm

Skræddersyning til jeres behov

Vikaren assisterer i det antal timer, dage og måneder, som passer til jer

hurtighet

Hurtig tiltrædelse

Vi sørger for, at jeres interim bogholder eller økonomiske medarbejder kan starte hurtigt op

kommunikasjon

Kommunikation med Active Search

Vi følger op og kommunikerer løbende med jer, så I sikres den bedst mulige kvalitet

 

Vikarer, der er perfekte til pressede perioder

Hvis en regnskabsmedarbejder, kreditbogholder eller økonomichef skal på barsel, er sygemeldt eller forlader din virksomhed, kan det efterlade et skrivebord overfyldt med opgaver, som der ikke er nogen til at overtage. Samme resultat kan opstå i forbindelse med implementeringen af et nyt ERP-system, op til højtider eller andre projektlignende opgaver, hvor der er pres på bogholderen og den økonomiske afdeling.

I sådanne situationer kan opgaverne synes for mange og hænderne for få, og derfor kan der være brug for en midlertidig ansættelse, inden bunken af arbejde vokser ud af proportioner. Løsningen kan være ansættelse af en vikar i økonomi eller interim bogholder, der kan holde hånd i hanke med de løse ender.

Som vikarbureau med økonomisk speciale repræsenterer Active Search dygtige og interessante profiler, der er stærke inden for deres felt og netop leder efter en interim ansættelse.


 

Kontakt os

Har du lyst til en uforpligtende snak om mulighederne for din virksomhed, kan du kontakte Active Search på nedenstående formular. Du kan også hive fat i én af os personligt, ved at ringe eller skrive til de listede adresser og numre her.

Vi ser frem til at høre fra dig.