← Tilbage

Når tid er en faktor

Hos Active Search forstår vi, at rekrutteringen af en midlertidig medarbejder skal gå hurtigt. Det betyder, at vi som rekrutteringsvirksomhed løbende er i dialog med kandidaterne i vores netværk, således vi kan reagere hurtigt på diverse forespørgsler. Ofte med det resultat, at vi indenfor et til to døgn kan præsentere de første kandidater, til glæde for vores kunder.

Vi er specialister indenfor økonomi og regnskab

Active Search har specialiseret sig i rekruttering inden for økonomi- og regnskabsområdet i en periode på 20+ år. Derfor kan vores kunder roligt overlade det til os, når der opstår et medarbejderbehov, der skal løses her og nu. Hos Active Search har vi en professionel tilgang til opgaverne, og vores store netværk indenfor regnskab og økonomi er med til at sikre, at vores kunder, hurtigt får den rette kandidat ombord.


Vores stærke netværk

Vi har over 7.000 stærke profiler inden for økonomi, regnskab og bogholderi i vores database, et netværk som vi har opbygget gennem de sidste 20+ år på det danske marked. Alle kandidater har været gennem en screening i form af enten regnskabstest, personligt interview og persontypetest. Det betyder, at vi hurtigt kan præsentere vores kunder for kandidater som er kompetente indenfor deres specifikke fagområde.