Try and Hire

Søger I fastansættelse? Prøv Try & Hire med
Active Search som vikarbureau

Kontakt os

  

Hvad er Try & Hire?

Try & Hire er en mellemting mellem et vikariat og en fastansættelse, som giver din virksomhed mulighed for, at afprøve en økonomi- eller regnskabsmedarbejder i op til tre måneder, inden der udarbejdes en kontrakt. I de tre måneder er medarbejderen ansat som vikar i en form for prøveperiode, inden der tages beslutning om en eventuel fastansættelse. I prøveperioden får din virksomhed tid til at tage en beslutning, om det er den rette kandidat til stillingen, og om I ønsker at tilbyde medarbejderen en fastansættelse. Denne unikke løsning er den nemmeste, mest økonomiske og sikre måde, at ansætte på, og det kan Active Search hjælpe dig med. Vi tager os af alt det praktiske igennem hele forløbet, imens du fokuserer på, hvorvidt der er potentiale for en fastansættelse.


Undgå fejlansættelser med Try & Hire

I forbindelse med ansættelser af nye medarbejdere kan det svært at forudsige, om en medarbejder passer ind i din virksomhed. Derfor kan det være en fordel, at afprøve matchet mellem virksomhed og medarbejder, inden der skrives en kontakt – og det giver Try and Hire dig mulighed for.

Hvis du er interesseret i, hvordan Active Search udvælger og rekrutterer medarbejdere til din virksomhed, eller vil du høre nærmere om mulighederne for rekruttering af en medarbejder gennem os, kan du læse mere her.


Denne unike løsning har flere fordele for din virksomhed:

 • Det er den nemmeste løsning
 • Det er den mest økonomiske måde at ansætte
 • Du er sikker på, at det er den rigtige medarbejder til jobbet, før du fastansætter personen

Hos Active Search tager vi os af alt det praktiske igennem hele forløbet, imens du fokuserer på, hvorvidt der er potentiale for en fastansættelse

  Vi står blandt andet for at:

  • Skrive stillingsopslag

  • Screening og behandling af ansøgninger

  • Udvælge kandidater

  • Afholde interviews og tests (regnskabstests m.v. samt Master personlighedstest)

  • Professionel sparring på alle niveauer under hele processen


   Værdiskabende for din virksomhed

   Vi tror på at Try and Hire er et koncept, som er værdiskabende for din virksomhed. Ved afprøvning af medarbejdere i Try and Hire jobs frigives ressourcer, som du kan bruge andre steder i virksomheden.


   Hos Active Search er vi professionelle

   Active Search tilbyder professionel hjælp til rekruttering af ideelle kandidater til din virksomhed. Vi har fokus på, at finde det helt rigtige match mellem din virksomhed og vores kandidater indenfor regnskab og økonomi. I vores rekrutteringsproces er det vigtigt for os, at finde medarbejdere til din virksomhed, der besidder høj faglighed, kan identificere sig med din virksomhed og som hurtigt kan indgå i det daglige arbejde. Vi arbejder derfor løbende, med at udvikle vores løsninger til at finde de rigtige medarbejdere.

   Du kan læse mere om Active Search her

   Stor erfaring med rekruttering

   Hos Active Search har vi en stor database med kandidater. Alle besidder høj faglighed inden for regnskab, økonomi og bogholderi. Vores store erfaring indenfor branchen gør, at vi har gode forudsætninger for at spotte de rigtige kandidater til din virksomhed. Vi lytter til vores kunder og har stort fokus på, hvilke kriterier og kompetencer som efterspørges. Du skal blot klarlægge dine behov og ønsker til en fremtidig medarbejder, hvorefter vi sørger for resten

   Hvis du vil læse mere om vores samarbejde med tidligere kunder, kan du læse om deres oplevelser af samarbejdet her.


   Kontakt os

   Interesseret i at teste Try and Hire? Baseret på dine ønsker og situation hjælper vi dig med at finde den bedste løsning til dig eller din virksomhed.