Rekruttering A-Z

Vi ved, at rekruttering er en tidskrævende opgave,
som du ikke altid har tid til, og vi står derfor klar til
at hjælpe dig i hele ansættelsesprocessen.

  

Kontakt os  Modtag kandidatavis

← Tilbage

Overlad din rekruttering til Active Search

Hos Active Search har vi specialiseret os i rekruttering inden for økonomi- og regnskabsområdet. Vi ved, at rekruttering er en tidskrævende opgave, som du ikke altid har tid til, og vi står derfor klar til at hjælpe dig i hele ansættelsesprocessen. Vores dygtige konsulenter har mange års erfaring og hjælper dig med at finde det bedste match til din virksomhed. Vi kan hjælpe dig uanset, om du mangler en fastansat eller en vikar, ligesom vi også kan rekruttere både deltids- og fuldtidsansatte til dig.

  

  

Vi er et rekrutteringsbureau, der bistår dig i hele ansættelsesprocessen

Hos Active Search har vi været med til at rekruttere mere end 5.000 kandidater siden vores etablering i 1998. Vi har derfor stærke og brede kompetencer inden for rekruttering og hjælper dig blandt andet med:

Hos Active Search kan vores dygtige konsulenter altså hjælpe dig gennem hele rekrutteringsprocessen – uanset hvor i landet din virksomhed befinder sig.

Læs mere om vores rekrutteringsproces her. 

Vi rekrutterer kun kompetente kandidater 

Vores database kompetente kandidater, der vil kunne besætte stillinger som eksempelvis kreditbogholder, cost controller, økonomichef eller regnskabsansvarlig. Kandidaterne er alle nøje udvalgt og screenet for både deres faglige og personlige egenskaber. Dette sker gennem henholdsvis vores regnskabstests og vores Master® profilanalyse. Derved kan vi garantere at de kandidater, som du får adgang til via Active Search, har et højt fagligt niveau, er stærkt motiverede og passer til din virksomheds kultur.

Kontakt Active Seach

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om et muligt samarbejde eller hvis du har spørgsmål.