Vi er Danmarks førende rekrutteringsbureau med speciale inden for regnskab og økonomi.

Vi tilbyder at være din erfarne samarbejdspartner i ansættelsen – alt fra medarbejder til økonomichef.


Vikar og Interim  Rekruttering  Try & Hire

     

  

"Efter en kort, præcis og professionel udformning af kandidatprofilen lykkedes det forbløffende hurtigt Active Search-teamet at stille med fem kvalificerede kandidater”

-Dana

    

  

  

Det perfekte match

Active Search er Danmarks førende rekrutteringsbureau inden for bogholderi, regnskab og økonomi. I vores database finder du altid kvalificerede kandidater, der er testet med Master profilanalyse samt er regnskabstestet og interviewet. Vi er derfor det perfekte match, hvis du står og mangler en økonomichef, regnskabschef eller økonomimedarbejder

Nedenfor finder du et udpluk af de forskellige kandidater, du finder i vores database."Jeg har oplevet flere rekrutteringsselskaber, men Active Search og Andreas Theis var klar med forrang. Andreas er professionel, behagelig og skaber en god stemning til interviews/møder"

-Jannik Brandenborg , Udbud -og Indkøbs Konsulent hos Dragør Kommune

 

Vores medarbejdere består af dygtige rådgivere og konsulenter med ekspertise inden for rekrutteringsfaget.

Vi har stor erfaring i udarbejdelse af stillingsbeskrivelser og annoncer og forståelse for hvilken type chef eller medarbejder, der passer til den enkelte stilling og virksomhed.

Vi foretager altid en grundig screening af alle potentielle kandidater på alle niveauer, og gennem diverse tests og interviews er vi i stand til at finde frem til den kandidat, der egner sig bedst muligt til din virksomhed. Først herefter præsenteres du for kandidaten, og kan tage stilling til, om vi har fundet den rette.

  

 

 ”Efter – forgæves – selv at have forsøgt ansættelse af indkøbskonsulent i attraktivt job; men i et vanskeligt rekrutteringsmarked med mange ledige stillinger, lykkedes det – via Active Search – at rekruttere en attraktiv kandidat, som vi forventer vil kunne opfylde vores krav til at udfylde jobbet”

-Bjarne Schultz Jensen, Økonomichef, Dragør Kommune
Vores tjenester

img

Rekruttering A-Z

Vi ved, at rekruttering er en tidskrævende opgave, som du ikke altid har tid til, og vi står derfor klar til at hjælpe dig i hele ansættelsesprocessen.

Læs mere om vores rekrutteringsproces
img

Vikar og Interim

Hos Active Search forstår vi, at rekrutteringen af en interim økonomimedarbejder skal gå hurtigt, samtidigt med at vikaren har det rette faglige niveau.

Læs mere om vores interimtjeneste
img

Modtag vores kandidatavis

Hos Active Search udvælger vores konsulenter hver måned op til 10 relevante kandidater indenfor regnskab og økonomiområdet, så du som potentiel arbejdsgiver kan hente inspiration på kandidatmarkedet.

Tilmeld dig vores kandidatavis

  

Læs vores seneste blogindlæg

  

Opbyg dit brand – vind kampen om kandidaterne

Opbyg dit brand – vind kampen om kandidaterne

På et kræsent arbejdsmarked, hvor mange mennesker oplever, at de selv kan vælge mellem arbejdsgivere, bliver employer branding stadig mere vigtigt. Læs her.

Læs indlæg
9 gode råd til jobsamtalen

9 gode råd til jobsamtalen

Her får du 9 gode råd til jobsamtalen, som kan hjælpe dig på vejen mod drømmejobbet. Læs mere her.

Læs indlæg
Hvornår er det bedste tidspunkt at rekruttere?

Hvornår er det bedste tidspunkt at rekruttere?

For de virksomheder som valgte at udsætte ansættelsesprocessen til efter sommerferien, vil jeg anbefale at starte processen i august.

Læs indlæg