"Efter en kort, præcis og professionel udformning af kandidatprofilen lykkedes det forbløffende hurtigt Active Search-teamet at stille med fem kvalificerede kandidater”

-Dana

    

  

  

Det perfekte match

Active Search er Danmarks førende rekrutteringsbureau inden for bogholderi, regnskab og økonomi. I vores database finder du altid kvalificerede kandidater, der er testet med Master profilanalyse samt er regnskabstestet og interviewet. Vi er derfor det perfekte match, hvis du står og mangler en økonomichef, regnskabschef eller økonomimedarbejder

Nedenfor finder du et udpluk af de forskellige kandidater, du finder i vores database."Jeg har oplevet flere rekrutteringsselskaber, men Active Search og Andreas Theis var klar med forrang. Andreas er professionel, behagelig og skaber en god stemning til interviews/møder"

-Jannik Brandenborg , Udbud -og Indkøbs Konsulent hos Dragør Kommune

 

Vores medarbejdere består af dygtige rådgivere og konsulenter med ekspertise inden for rekrutteringsfaget.

Vi har stor erfaring i udarbejdelse af stillingsbeskrivelser og annoncer og forståelse for hvilken type chef eller medarbejder, der passer til den enkelte stilling og virksomhed.

Vi foretager altid en grundig screening af alle potentielle kandidater på alle niveauer, og gennem diverse tests og interviews er vi i stand til at finde frem til den kandidat, der egner sig bedst muligt til din virksomhed. Først herefter præsenteres du for kandidaten, og kan tage stilling til, om vi har fundet den rette.

  

 


 ”Efter – forgæves – selv at have forsøgt ansættelse af indkøbskonsulent i attraktivt job; men i et vanskeligt rekrutteringsmarked med mange ledige stillinger, lykkedes det – via Active Search – at rekruttere en attraktiv kandidat, som vi forventer vil kunne opfylde vores krav til at udfylde jobbet”

-Bjarne Schultz Jensen, Økonomichef, Dragør Kommune
Vores tjenester