Controller 

Active Search kan hjælpe dig med rekruttering af controller 

  

Kontakt os

← Tilbage

I enhver virksomhed er det vigtigt, at der er orden i økonomistyringen. Derfor er det af stor betydning, at man har ansat en dygtig controller.

Det er en controllers job at styre virksomhedens økonomi. Ved at lade Active Search hjælpe dig, sørger vi for, at din virksomhed får en controller, der forstår at rapportere, planlægge og kontrollere virksomhedens økonomiske aktiviteter til perfektion.

Der findes flere forskellige typer controllere alt afhængig af, hvilket økonomisk område vedkommende styrer, men oftest overlapper deres opgaver.

På et indledende møde afdækker vi de krav og forventninger, din virksomhed har til kandidaten i forhold til kvalifikationer, lønniveau m.m. Dermed står vi bedst muligt rustet til at finde det rette match.

Læs mere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed.

Danmarks største database

Hos Active Search finder vi kvalificerede controllers til din virksomhed gennem vores database, som er Danmarks største og bedste inden for regnskab og økonomi. Derudover foretager vi en lang række personanalyser, regnskabstests og personlige interviews, inden din virksomhed præsenteres for kandidaten. Vi går særdeles grundigt til værks og minimerer dermed risikoen for fejlansættelser.

Vælger du Active Search som din samarbejdspartner, opnås således en ’win-win’-situation for virksomhed såvel som kandidat.

Hvad er fordelene ved at lade Active Search stå for rekrutteringen?

Du vil lægge mærke til, at din virksomhed opnår en række fordele ved at lade Active Search styre rekrutteringen af den nye controller. Disse fordele inkluderer:

Du kan kontakte os på telefon 70 22 77 99 ellerinfo@activesearch.dk, hvis du søger controller og har spørgsmål omkring vores rekruttering eller ønsker et uforpligtende tilbud.