Om Active Search

Active Search er Danmarks førende rekrutteringsvirksomhed indenfor regnskab og økonomi. Vi hjælper vores kunder med at finde den rigtige kandidat til ledige stillinger, og den ledige stilling til dig som kandidat.

Med Danmarks største database, på over 7000 kvalificerede regnskabs- og økonomikandidater, sikrer vi at du får det rigtige match, om du er arbejdsgiver eller kandidat.

Hvem er vi?

Hos Active Search er vi i alt 5 medarbejdere. Ann og Corinne er begge Senior Konsulenter, med 20 års erfaring og dybdegående viden om rekruttering til regnskabs- og økonomistillinger. Jane er Senior Rekrutteringskonsulent og er specialiseret i bogholdere og assistenter. Hun har i alt 19 års erfaring inden for branchen. Malin Kringstad er COO i Active Search og har lang erfaring fra rekruttering indenfor IT og økonomi. Malin har det daglige ansvar for virksomhedens drift og resultater.

Sammen udgør vi et stærkt rekrutteringsteam.

Active Search tilbyder

  

Fra dengang til nu

Da vi startede i 1998 var vi Danmarks første specialiserede rekrutteringsvirksomhed indenfor regnskab og økonomi, og vi har siden dengang hjulpet med over 4600 rekrutteringer, til både store og små virksomheder.

Har du spørgsmål til vores rekrutteringsproces, eller hvordan du tilmelder dig vores emnebank, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 22 77 99 eller på mail info@activesearch.dk.

Du kan også kigge på vores spørgsmål og svar, under "viden om".