Hvornår er det bedste tidspunkt at rekruttere?

Helt klart i begyndelsen af august!

Vores erfaring har lært os, at det er i forbindelse med højtider og ferie, at kandidater overvejer at skifte job. Det er her man stopper op, og har tid til at gøre status over livet; er det mon tid til et karriereskift? Dette understøttes af besøgstallene på Jobindex, hvor aktiviteten på siden er markant højere efter jule- og sommerferien (januar/august).

For de virksomheder som valgte at udsætte ansættelsesprocessen til efter sommerferien, vil jeg anbefale at starte processen i august. Der er mange kompetente kandidater, der overvejer jobskifte, og du skal bruge ferievinduet til at lokke dem til din virksomhed.

Hvis du har brug for værdiskabende ekspertise nu, så kontakt os på vores hovednummer 70 22 77 99 for et uforpligtende tilbud på rekruttering. Vi sørger for, at processen starter tids nok til, at du har ansat en ny medarbejder på det helt rigtige tidspunkt.

  

  

  

Hvorfor vælge Active Search?

Ved at vælge Active Search vil du blive forbundet med en rekrutteringspartner, der har et særdeles godt kandidatnetværk i hele landet. Vi er et af landets største rekrutteringsfirmaer, og vi har kompetente konsulenter inden for flere forskellige brancher. Vi har et stort kandidatnetværk i både Danmark og resten af Norden, da Active Search har mere end 30 afdelinger i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Kontakt os i dag for et uforpligtende samtale!

  

  

02. december 2021