Regnskabsassistent

Mangler I akut en kompetent regnskabsassistent til et vikariat, står Active Search til rådighed med hjælp til rekrutteringsprocessen.

Kontakt os

En vellykket rekrutteringsproces er ofte en kompliceret størrelse – og kan næsten tage pusten fra en travl virksomhed, når der blot er tale om rekruttering til vikariater. Lad Active Search stå for rekrutteringen af jeres næste vikar og spar besværet.

Professionelt vikarbureau indenfor regnskab og økonomi

Når den helt rigtige kandidat skal findes til en stilling i en ambitiøs virksomhed, kræver det først og fremmest, at virksomheden afsætter tid til udarbejdelse og indrykning af jobopslag, udvælgelse af kandidater til samtale, afholdelse af disse og meget mere. Hertil kommer de omkostninger, som er forbundet med den tid, der går fra det arbejde, som I egentlig er bedst til. Lad Active Search stå for rekrutteringsprocessen til dine vikariater og spar besværet. Vi er førende på rekrutteringsområdet indenfor regnskab og økonomi og kan derfor finde den kompetente regnskabsassistent, I står og mangler.

Rekrutteringsprocessen

Active Search er jeres samarbejdspartner, når I har behov for professionel rekruttering af nye medarbejdere. Det gælder både, når du skal have besat ledige stillinger til vikariater og fastansættelser. Ud fra jeres ønsker håndterer vi rekrutteringsprocessen fra start til slut, så I i sidste ende ender med at have ansat den mest kompetente medarbejder til stillingen. Vores konsulenter har solid erfaring indenfor regnskab og økonomi. Derfor kan vi uden problemer sætte os ind i de kompetencer, I efterspørger.

Lad Active Search finde den helt rigtige kandidat til jeres vikariat som regnskabsassistent. Kontakt os på tlf. 70 22 77 99 eller pr. mail på info@activesearch.dk.