Udover at beskæftige sig med økonomistyring er en Business Controller involveret i virksomhedens målsætninger og udviklingsstrategier. Hvis du ønsker hjælp til at finde en egnet kandidat, kan Active Search vise sig at være den ideelle løsning. Har du brug for en uddannet person, der kan mere end at lægge budgetter, en Cand. merc. aud, en revisor eller en person med uddannelse inden for HD-R, så står vi klar til at hjælpe dig.

Hvad kan en Business Controller gøre for dig?    

En Business Controller arbejder overordnet set med optimering af forretningsgange, f.eks. som Business Intelligence Analyser, der kan se sammenhænge mellem kunders købsadfærd, varebevægelser, priser og omkostninger, der måske ikke er blevet udført analyser på før. En sådan analyse kan være med til at forbedre din virksomheds indtjening og konkurrenceevne og gøre dine medarbejdere i stand til hurtigt at træffe beslutninger baseret på faktuel viden og dataindsamling.

Konkrete opgaver til en Business Controller:


Undgå de dyre omkostningerne ved annoncering

Det kan være en lang og omkostningsfuld proces at finde den rette kandidat med henblik på jobopslag, annoncer og interviews. Du kan heldigvis undgå disse bekymringer ved at lade Active Search hjælpe dig med at finde den rette kandidat til stillingen i din virksomhed.

Vores rådgivere og konsulenter har stor erfaring med at rekruttere medarbejdere inden for regnskabs- og økonomibranchen, og du kan derfor regne med, at de er yderst kompetente, når det gælder besættelsen af en stilling – uanset om du søger Business Controller til fastansættelse eller vikariat.

Du sparer tid og omkostninger ved at lade os stå for bl.a.: