Debitorbogholder

Har du brug for en debitorbogholder til din virksomhed, tilbyder vi at stå for rekrutteringsprocessen.

Kontakt os

Har din virksomhed brug for en debitorbogholder til at holde styr på kunderne, så kan Active Search hjælpe

Active Search har siden 1998 specialiseret sig i rekruttering af medarbejdere inden for regnskab og økonomi. Har du brug for en debitorbogholder til din virksomhed, tilbyder vi at stå for rekrutteringsprocessen. Vi har en database med tusindvis af kvalificerede kandidater, og vi har gennem årene hjulpet med over 4.600 rekrutteringer, til både store og små virksomheder.

Effektiv rekrutteringsproces

Hos Active Search benytter vi os af en rekrutteringsproces, der stræber mod at finde medarbejdere, der passer ind i den enkelte virksomhed. Vi foretager derfor en grundig screening af alle potentielle kandidater, hvad enten du skal bruge en debitorbogholder på deltid eller fuldtid.

Gennem personanalyser, tests og personlige interviews finder vi frem til den bedst egnede kandidat. Herefter giver vi virksomheden mulighed for selv at vurdere kandidaten. Vores konsulenter er særdeles kompetente, og har stor erfaring inden for rekruttering. Det giver os en god forståelse for, hvilken type medarbejder der bedst egner sig til den enkelte stilling og virksomhed. På den måde er du altid sikker på at få den helt rigtige kandidat til at besætte den ledige stilling i din virksomhed.

  

Hos Active Search tilbyder vi:

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig som virksomhed her.

  

Det kan koste mange penge at finde den rette kandidat

En rekrutteringsproces kan ofte være både dyr og tidskrævende. Penge og tid er begge dyrebare ressourcer for en virksomhed. Du kan i stedet lade vores kompetente konsulenter i Active Search hjælpe dig med at finde det helt rette match til din ledige stilling, så du både kan spare penge og tid. Udover, at vi har en database med tusindvis af kvalificerede kandidater inden for regnskab og økonomi, så er vi også specialister i at finde den helt rette kandidat gennem grundig screening.

Skal vi hjælpe dig med at finde en debitorholder fuldtid eller debitorholder deltid?

Hos Active Search kan vi hjælpe dig med at ansætte den helt rigtige debitorbogholder eller andre typer medarbejdere inden for regnskabs- og økonomibranchen. Du kan ringe til os på tlf. 70 22 77 99 eller skrive en mail på mail@activesearch.dk, hvis du vil høre nærmere.