Regnskabsmedarbejder

Vi kan hjælpe med at skaffe regnskabsmedarbejdere inden for alle områder såsom debitorbogholdere, kreditorbogholdere, controllere etc.

Kontakt os

Active Search er en rekrutteringsvirksomhed med mange års erfaring inden for regnskabs- og økonomiområdet

Hos Active Search er vi specialister inden for rekruttering af medarbejdere til regnskabs- og økonomibranchen. Vi har mange års erfaring som rekrutteringsvirksomhed, og vi kan hjælpe dig med at finde din næste kompetente økonomi- eller regnskabsmedarbejder. Vi er behjælpelige med hele rekrutteringsprocessen fra start til slut.

Der er mange grunde til at vælge Active Search som din erfarne samarbejdspartner, når du skal ansætte en ny regnskabsmedarbejder

Vores konsulenter har mange års erfaring med rekruttering inden for regnskab og økonomi, hvilket betyder, at vi har indgående kendskab til branchens ønsker og behov, når det kommer til at finde fagligt dygtige og kompetente medarbejdere. Vi kan hjælpe med at skaffe regnskabsmedarbejdere inden for alle områder såsom debitorbogholdere, kreditorbogholdere, controllere etc. Så uanset hvilken type medarbejder du skal bruge til netop din virksomhed, kan vi med garanti skaffe den rette kandidat til din ledige stilling. Herunder får du et overblik over vores rekrutteringsproces:

Har du yderligere spørgsmål, kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål her.

  

Hos Active Search er vi specialister i at matche virksomheder med de rette kandidater

For os er det vigtigt at matche virksomheder med de rette kandidater, derfor tilbyder vi, som ekstra service, vores Kandidatavis til virksomheder og en jobagent til kandidater. Kandidatavisen er vores nyhedsbrev, der løbende bliver opdateret med mulige kandidater til din ledige stilling. For kandidater tilbyder vi at oprette en jobagent, så de får besked, når der er en ledig stilling, der matcher deres kvalifikationer.

Active Search er din rekrutteringspartner, når en dygtig regnskabsmedarbejder søges til din ledige stilling

Hos Active Search har vi mange års erfaring som rekrutteringsvirksomhed inden for regnskab og økonomibranchen. Mangler du en regnskabsmedarbejder, så lad os hjælpe dig med hele rekrutteringsprocessen. På den måde kan du bruge din tid på andre og vigtigere ting, mens vi gør, hvad vi er specialister i. Kontakt os for en uforpligtende samtale på tlf. 70 22 77 99 eller skriv en mail på info@activesearch.dk