Spørgsmål du som virksomhed måtte have

 

Som virksomhed kan det være svært at finde den kandidat, der passer perfekt til jobbet, både på det personlighedsmæssige plan og det faglige. Vi har derfor samlet spørgsmål du som virksomhed måtte have.

Mange virksomheder gør meget ud af at annoncere stillinger diverse steder, men har svært ved at fange den rigtige, nye medarbejder.

Active Search har samlet de bedste kandidater inden for regnskabs- og økonomiområdet. Active Search har Danmarks største database af dygtige kandidater indenfor netop regnskabs- og økonomiområdet.
 

Hvad spørger I jeres kandidater om til interviewet med dem?

Ved et interview stilles der spørgsmål til kandidatens forventninger ift. den nye arbejdsplads, arbejdsopgaver, den kommende chef og kollegaer. Under dette interview forsøger vi også, at danne et større billede af kandidaten som person.

Måske har kandidaten en forventning om at skulle starte som regnskabschef på fuld tid, men gennem interviewet begynder vedkommende at kunne se muligheden i en stilling som regnskabschef vikar, for på den måde at komme i job.

Hvordan præsenterer I potentielle kandidater for os?

Vi præsenterer den enkelte kunde med en detaljeret kandidatrapport. Denne rapport indeholder:

Hvis I har svært ved, at finde den rette bogholder til jeres virksomhed, så kan I altså med fordel vælge os til rekrutteringsprocessen.

Ved de ovenstående punkter laver vi et helhedsbillede, som gør at den rette bogholder finder vej til jer. Disse kandidater præsenteres, på en overskuelig måde, hvilket gør at I nemt kan tage stilling til hvorvidt det er den rette for jer.

Er I med til jobsamtalen med kandidaterne, og hvad sker der efter?

Som udgangspunkt er vi ikke til stede under en jobsamtale, men det kan arrangeres hvis der er behov for det.

Hos os er den gode behandling af kandidater ikke mindre vigtig end den gode behandling af vores kunder. Dette betyder at man bliver kontaktet efter endt jobsamtale, hvad enten det er for afslag eller med gode nyheder omkring den opslåede stilling som forretningscontroller.