Spørgsmål du som virksomhed måtte have

 

Som virksomhed kan det være svært at finde den kandidat, der passer perfekt til jobbet, både på det personlighedsmæssige plan og det faglige. Vi har derfor samlet spørgsmål du som virksomhed måtte have.

Mange virksomheder gør meget ud af at annoncere stillinger diverse steder, men har svært ved at fange den rigtige, nye medarbejder.

Active Search har samlet de bedste kandidater inden for regnskabs- og økonomiområdet. Active Search har Danmarks største database af dygtige kandidater indenfor netop regnskabs- og økonomiområdet.
 

Hvordan bidrager I til kandidatsøgningen, ved at lave en Master personligheds- og regnskabstest?

Vores personlighedstest fortæller om kandidatens ønskede adfærd på arbejdspladsen. Hertil fortæller den om vedkommendes stærke og svage sige sider, arbejdsstil og sociale adfærd.

Hvis en kandidat, eksempelvis, er til samtale angående en stilling som økonomichef, så søges der en række karakteristiske træk, som gør at personen vil varetage denne rolle godt.

Hvor personlighedstesten ser på kandidatens personlige egenskaber, så fokuserer regnskabstesten på de faglige kvalifikationer. Her testes i regnskabskendskab, som indebærer all round bogholderi, kontering, årsregnskab og løn.

Det er vigtigt at analysere både personlige og faglige kompetencer. Hvis din virksomhed f.eks. mangler en sales controller, business controller eller junior controller, så er det rart med en person, som både kan indgå hurtigt i arbejdsgangen og som har et højt fagligt niveau.

Det fungerer ikke hvis niveauet på den ene side er højt, men den fremtidige business controller på den anden side ikke passer ind i virksomhedens ånd.

Hvad spørger I jeres kandidater om til interviewet med dem?

Ved et interview stilles der spørgsmål til kandidatens forventninger ift. den nye arbejdsplads, arbejdsopgaver, den kommende chef og kollegaer. Under dette interview forsøger vi også, at danne et større billede af kandidaten som person.

Måske har kandidaten en forventning om at skulle starte som regnskabschef på fuld tid, men gennem interviewet begynder vedkommende at kunne se muligheden i en stilling som regnskabschef vikar, for på den måde at komme i job.

Hvordan præsenterer I potentielle kandidater for os?

Vi præsenterer den enkelte kunde med en detaljeret kandidatrapport. Denne rapport indeholder:

Hvis I har svært ved, at finde den rette bogholder til jeres virksomhed, så kan I altså med fordel vælge os til rekrutteringsprocessen.

Ved de ovenstående punkter laver vi et helhedsbillede, som gør at den rette bogholder finder vej til jer. Disse kandidater præsenteres, på en overskuelig måde, hvilket gør at I nemt kan tage stilling til hvorvidt det er den rette for jer.

Er I med til jobsamtalen med kandidaterne, og hvad sker der efter?

Som udgangspunkt er vi ikke til stede under en jobsamtale, men det kan arrangeres hvis der er behov for det.

Hos os er den gode behandling af kandidater ikke mindre vigtig end den gode behandling af vores kunder. Dette betyder at man bliver kontaktet efter endt jobsamtale, hvad enten det er for afslag eller med gode nyheder omkring den opslåede stilling som forretningscontroller.

Er der en garanti for, at I finder os en kandidat til den givne stilling?

Forestil jer, at i mangler en dygtig økonomidirektør. Til en sådan stilling foretrækkes en høj faglighed, samt en struktureret tilgang til arbejdet.

Der findes ingen garanti, men vi har altid været i stand til, at kunne præsentere kvalificerede kandidater, til en given opgave eller stilling.

Konkurrencen om at finde den mest egnede økonomidirektør eller økonomichef er hård, og derfor kan der med fordel vælges et rekrutteringsbureau som os, som sikrer de bedste kandidater til jobbet.

Vi annoncerer på egen hjemmeside, på Jobindex og på Stepstone. Derudover annonceres der ofte også på Facebook og Linkedin, hvis der søges en ny bogholder osv.

Kontakt Active Seach

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om et muligt samarbejde eller hvis du har spørgsmål.