Bogholder 

For at finde det rette match foretager vi personanalyser, regnskabstests og personlige interviews.

Kontakt os

← Tilbage


Lad Active Search stå for processen, når en ny bogholder søges til din virksomhed 

Hvis din virksomhed står og mangler en bogholder til at holde styr på regnskaberne, kan vi hos Active Search hjælpe dig med processen. Når det kommer til regnskabsbøgerne, er det nemlig vigtigt at have en medarbejder, man har fuld tillid til. Derfor lægger vi i rekrutteringsprocessen stor vægt på at finde en bogholder, der passer til lige netop din virksomhed, både fagligt og personligt.

Vi har fokus på dine ønsker og krav

At finde den helt rigtige nye medarbejder kræver mere end blot at skrive et stillingsopslag eller matche kandidaters CV til en jobbeskrivelse. Der er mange faktorer at tage højde for, når en bogholder søges. Selvfølgelig skal de faglige kvalifikationer være i orden, så arbejdsopgaverne kan udføres tilfredsstillende. Samtidig er der også erfaring, personlige egenskaber, personlighedstype m.m. som kan være afgørende.

Alt dette tager vi hos Active Search højde for og sammenholder med den enkelte virksomheds ønsker. Vi starter rekrutteringsprocessen med et indledende møde og får en god forståelse for hvem, din kommende bogholder skal være.

Læs mere om, hvad vi kan gøre for virksomheder her.

Grundig screening

Når vi skal finde din nye medarbejder, foretager vi en grundig screening af forskellige kandidater, og sorterer herigennem dem fra, som ikke er kvalificerede til jobbet. For at finde det rette match mellem job og kandidat foretager vi personlighedsanalyser, regnskabstests og personlige interviews. Vi har de bedste og nyeste Master tests inden for økonomi og løn. Vores konsulenter har mange års erfaring og god forståelse for regnskab- og økonomi jobs, og kan dermed også vurdere, om den enkelte kandidat har de nødvendige kompetencer.

Efter vores screening bliver du præsenteret for et lille antal personer – typisk 2-5 – som er mest relevante at tage til samtale.

Læs mere om vores rekrutteringsproces her. 

 

Hvis en bogholder søges, så kontakt os i dag og kom nemt i gang

Hvis du gerne vil i gang med at finde din nye bogholder, eller hvis du bare gerne vil høre mere om vores rekrutteringsproces og hvad vi kan tilbyde dig, så kontakt os endelig. Vi kan bistå med rekrutteringen af alle typer medarbejdere inden for regnskab og økonomi.