Ny bogholder søges? Active Search hjælper dig i jagten på den rette kandidat

Hvis din virksomhed søger en bogholder  til at holde styr på regnskaberne, men har svært ved at finde den helt rette kandidat, kan vi hos Active Search hjælpe dig med processen.

Når det kommer til regnskabsbøgerne, er det vigtigt at have en medarbejder, man har fuldt tillid til – derfor lægger vi i rekrutteringsprocessen stor vægt på at finde en bogholder, der passer til lige netop din virksomhed. Vi kan både finde en tysktalende bogholder og engelsktalende bogholder - intet er for stor en opgave for os.

Danmarks største database

Vi kan finde en kandidat til stillingen som  tysk bogholder, engelsk bogholder og dansk bogholder gennem vores store database, som med mere end 7000 potentielle medarbejdere, er Danmarks største og bedste inden for regnskab og økonomi.

Få blandt andet hjælp til regnskabsassistance.

For at finde det rette match foretager vi personanalyser, regnskabstests og personlige interviews. Vælger du Active Search som din samarbejdspartner, opnår du således en ’win-win’ situation for både virksomhed og kandidat. Det er denne grundighed, der har været medvirkende til vores hidtil succesfulde resultater.

Hos Active Search rekrutterer vi både chefer og medarbejdere som bogholder til fastansættelse og vikariater, og vi kan derfor både hjælpe dig med at finde en fuldtids bogholder eller deltids bogholder. 

Hvis en bogholder søges til din virksomhed, kan du kontakte os på telefon 70 22 77 99 eller info@activesearch.dk. Vi står altid klar med professionel rådgivning.