Økonomichef

Vi kan hjælpe jer med at finde en bred vifte af kandidater, fordi vores database altid indeholder over 7000 kvalificerede personer  

Kontakt os

← Tilbage 


Vi finder det rette match

Når en økonomichef søges, kan det være svært at finde en dygtig kandidat, der samtidig er ledig på markedet. For at kunne besidde stillingen skal man både have forretningsforståelse og lederegenskaber, foruden kvalifikationer inden for blandt andet eksternt regnskab, intern økonomistyring samt risk og performance management.

Det kan derfor være strategisk klogt at benytte sig af et professionelt rekrutteringsbureau, og hos Active Search kan vi tilbyde professionel og effektiv rekrutteringsservice inden for rekruttering af medarbejdere på regnskabs- og økonomiområdet.

Vi bistår med hjælp gennem hele processen ved rekruttering af økonomichef

Vi kan lette din arbejdsbyrde og sørge for, at du ikke behøver bruge flere ressourcer end højest nødvendigt, når du søger en ny medarbejder. Vi yder en lang række forskellige former for services gennem hele processen, så du kan overlade det meste af besværet til os.

Vi kan hjælpe med:

Vi tilpasser naturligvis processen og vores involvering i denne ud fra dine ønsker, hvad der er hensigtsmæssigt i forhold til jobtypen og din virksomheds størrelse.

Læs mere om at få en effektiv rekruttering her.

Få en succesfuld og let ansættelsesproces

Gennem vores grundige screening og professionelle rekrutteringsproces sikrer vi, at de kandidater du bliver præsenteret for, er både kvalificerede og passer til arbejdspladsen. På den måde mindskes risikoen for fejlansættelser markant.

Når du selv står for ansættelsen, møder du og kandidaten måske hinanden en 2-4 gange inden begge parter skal beslutte, om I vil gennemføre ansættelsen. Der er altså ikke meget tid til at ’se hinanden an’, og få en fornemmelse for, om ansættelsen er det rigtige valg.

Når du bruger et rekrutteringsbureau som Active Search, kan vi hurtigt give dig en større indsigt i kandidatens kvalifikationer og egenskaber, fordi vi foretager en screening og har den første kontakt til de potentielle kandidater.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe, når din virksomhed søger en økonomichef her. 

Vi har ekspertisen

Active Search har en lang række dygtige konsulenter med mange års erfaring med rekruttering. Vi ved således, hvordan stillingsbeskrivelser og annoncer skal udarbejdes for at finde den rette medarbejder, og gennem grundig screening har vi over årene sikret en høj succesrate i rekrutteringer samt en lav fejlansættelsesprocent. Hvis en økonomichef søges til din virksomhed, kan du dermed trygt overlade ansvaret til os.

Vi kan hjælpe med rekruttering til økonomichef fuldtid såvel som til økonomichef deltid.

 

Kontakt os når en økonomichef søges

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvad du har brug for og hvordan vi som rekrutteringspartner kan hjælpe.

Kontakt os her.