En dygtig økonomichef søges, der samtidig er ledig på markedet. For at kunne besidde denne stilling skal man både have forretningsforståelse og lederegenskaber, foruden kvalifikationer inden for blandt andet eksternt regnskab, intern økonomistyring og risk og performance management.

Konkurrencen er derfor stor, og i tilfælde hvor en økonomichef søges  til din virksomhed, kan det derfor være strategisk klogt at benytte sig af et professionelt rekrutteringsbureau, og hos Active Search kan vi både tilbyde professionel og effektiv service inden for rekruttering af medarbejdere på regnskabs- og økonomiområdet.

Stor succes når økonomichef søges

Active Search har en lang række dygtige konsulenter med mange års erfaring i rekruttering. Vi ved således hvordan stillingsbeskrivelser og annoncer skal udarbejdes for at finde den rette medarbejder, og gennem grundig screening har vi over årene sikret en høj succesrate i rekrutteringer samt en lav fejlansættelsesprocent. Hvis en økonomichef søges til din virksomhed, kan du dermed trygt overlade ansvaret til os.

Ender det med en ansættelse af økonomichef på vores anbefaling, udgør honoraret en vis procentdel af den samlede årlige lønpakke (inkl. pension). Ansættes en økonomichef på deltid eller i et vikariat, afhænger honoraret af ansættelsens karakter.

Hvis du leder efter en økonomi direktør, kan du se hvordan vi hjælper din gennem processen. 

Du kan finde mere information på vores hjemmeside, og har du yderligere spørgsmål omkring rekruttering af en økonomichef, kan du ringe til os på 70 22 77 99 eller info@activesearch.dk.