Når din virksomhed søger en økonomichef

Vi kan hjælpe jer med at finde en bred vifte af kandidater, fordi vores database altid indeholder over 7000 kvalificerede personer  

Kontakt os

Når din virksomhed søger en økonomichef, så findes vedkommende hos Active Search

Active Search er Danmarks førende rekrutteringsvirksomhed, indenfor regnskab, bogholderi og økonomi.

Vi kan hjælpe jer med at finde en bred vifte af kandidater, fordi vores database altid indeholder over 7000 kvalificerede personer.

Vi kan hjælpe med at finde en lang række stillinger, alt lige fra den kommende økonomichef eller regnskabschef, til en ny regnskabsassistent eller vikar.

En dygtig økonomichef, som er ledig på markedet, er ikke let at finde

En dygtig økonomichef skal kunne varetage en række kvalifikationer. Det kan derfor være en svær opgave, at vide hvor man skal starte sin søgning, og hvor man skal bruge ressourcer på at profilere sit jobopslag.

Måske sidder I lige nu og skriver jobopslag, som skal uploades på LinkedIn, men hvis den bedst egnede kandidat ikke benytter denne kanal, så er jeres arbejde spildt.

Active Search hjælper jeres virksomhed med rekrutteringen, af den kommende økonomichef. Som økonomichef skal man, blandt andet, besidde kvalifikationer indenfor:

Hvordan finder vi den bedst egnede til jobbet?

Da dygtige økonomichefer, som er ledige, ikke hænger på træerne, så er der derfor stor konkurrence på markedet. Der skal derfor tænkes strategisk, så unødige ressourcer ikke spildes, og den rette kandidat ikke kontaktes.

Derfor er et professionelt rekrutteringsbureau en nødvendighed, og Active Search tilbyder her en grundig og professionel rekruttering, som gør at den rette findes til jobbet.

Hvis I har spørgsmål angående rekrutteringen af en kommende økonomichef, eller andre kvalificerede kandidater, så er I velkommen til at ringe på 78 75 51 60 eller sende os en mail til mail@activesearch.dk.

Hvordan kan vi vide, at I finder en økonomichef som passer til vores arbejdsplads?

Når Active Search skal rekruttere en økonomichef, så sker det gennem vores rekrutteringsproces. Først skal kandidaten igennem en Master personligheds- og regnskabstest. Her ser vi på kandidatens faglige kvalifikationer, samt vedkommendes personlighed.

Måske vægter din virksomhed en bestemt form for personlighed og en humor, som kan sprede glæde på arbejdspladsen. Måske er I vant til at have en høj omgangstone, hvorved en introvert person måske ikke vil kunne passe ind. Alt dette er ligeså vigtigt som de faglige kvalifikationer. Derfor går vi meget op i at have et bredt udvalg af kandidater, som testes både fagligt og personligt.

Hvordan forløber rekrutteringen af den nye økonomichef sig?

Rekrutteringen starter med et indledende afdækningsmøde, hvor vi afdækker jeres ønsker og krav til den kommende økonomichef. Derefter udarbejdes en stillingbeskrivelse og jobannoncer. Så går den egentlige søgning i gang. Her søger vi i egen emnebank samt eventuelle annoncehenvendelser.

Når udvalgte kandidater er blevet valgt, så testes de vha. Master personligheds- og regnskabstesten. Efter alt dette aftales det første møde mellem jer og kandidaten. Når den ønskede økonomichef er valgt, så skrives der kontrakt mellem kandidaten og jer.