Effektiv rekruttering

Vores rekruttering bygger på grundig research, så vi kan finde det helt rigtige match mellem kandidat og virksomhed.

Kontakt os

Effektiv rekruttering 

Active Search har den viden, erfaring og kandidater der skal til for at skabe en effektiv rekruttering for netop din virksomhed

Hos Active Search har vi mange års erfaring med effektiv rekruttering inden for regnskab, økonomi og administration. Vi ved hvor hårdt og tidskrævende det kan være at rekruttere nye medarbejdere, og vi står derfor klar til at varetage hele din rekrutteringsproces, lige fra stillingbeskrivelsen til den endelige ansættelse.

 

Få den mest optimale hjælp til rekruttering

Hos Active Search har vi specialiseret os i at rekruttere nye kandidater inden for økonomi- og regnskabsområdet til både store og små virksomheder. Vi har dygtige konsulenter, med flere års erfaring, der kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige match. Uanset om du mangler en fastansat, eller måske en vikar, så kan Active Search hjælpe.

Vi har mere end 7000 kompetente kandidater i vores database, og alle er screenet og nøje udvalgt ud fra både deres personlige, men selvfølgelig også faglige egenskaber. Kandidaterne vil kunne besætte forskellige stillinger, heriblandt kreditbogholder, økonomichef, regnskabsansvarlig eller cost controller. Har du brug for en ny medarbejder inden for regnskab og økonomi, så kan vi hjælpe med at finde en kandidat, der matcher din virksomheds behov.

 

Hvorfor rekrutteringsbureau?

Uanset hvor i landet du befinder dig og hvilken størrelse virksomhed du har, så kan Active Search hjælpe dig. Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

Ved at benytte os som dit eksterne rekrutteringsbureau til at finde den bedste kandidat til din virksomhed, kan du være sikker på, at rekrutteringen vil være effektiv. Vi vil finde kandidater, der har et højt fagligt niveau, er meget motiverede og vil passe godt ind i din virksomhed.

Du kan læse mere om vores rekrutteringsproces her.

Active Search er din sikre vej til effektiv rekruttering

En effektiv rekruttering er alfa og omega. Her kan du se, hvorfor Active Search kan garantere dig den bedste rekrutteringsproces. Vi har bl.a.:

Vi kan hjælpe dig med enhver rekruttering, og vægter højt at finde det bedste match til dig.

 

Essentielt at finde den rigtige medarbejder med en effektiv rekruttering

I en virksomhed er medarbejderne en af de absolut vigtigste ressourcer. Det er af samme årsag altafgørende, at det er de rigtige medarbejdere, som matcher virksomhedens profil bedst, der ansættes.

Med vores brede erfaring med rekruttering af medarbejdere inden for økonomi- og regnskabsområdet, har vi stor succes med at udarbejde gode stillingsannoncer samt beskrivelser, og med at finde den helt rigtige type medarbejder til den ledige stilling i din virksomhed.

Vi lytter altid til dine behov, og med vores mange vellykkede rekrutteringer i ryggen kan du være sikker på, at din virksomheds rekruttering kommer til at være i trygge hænder.

 

Kontakt Active Search

Lad os stå for rekrutteringsprocessen, når du skal have en ny medarbejder. Vi står klar til at give dig den bedste service, så du kan få den helt rigtige kandidat.

Kontakt Active Search allerede I dag, og lad os være din sparringspartner ved din næste rekruttering.

Du finder vores kontaktoplysninger her.