Regnskabskonsulent

Står du som virksomhed med denne aktuelle udfordring?

Kontakt os

← Tilbage

Før eller siden står de fleste virksomheder i den situation, at de har brug for en ny regnskabskonsulent eller anden lignende medarbejder inden for økonomi og regnskab.

En regnskabskonsulent forventes ofte at have en god allround forståelse for en regnskabsafdelings opgaver lige fra afstemningsopgaver, bogholderiassistance og lønadministration til udarbejdelse af årsregnskab. Hertil kommer en række personlige egenskaber som gerne skal matche kollegaer og virksomhedens værdisæt.

Men som de fleste ved, er rekrutteringsarbejdet ikke gjort ved blot at opslå en stillingsannonce, som beskriver de ønskede kvalifikationer for f.eks. en regnskabskonsulent. Det kan derimod være en lang og tidskrævende proces, som endda ikke altid sikrer det ønskede resultat.

 

Active Search tilbyder at være din erfarne samarbejdspartner ved ansættelsen af en regnskabskonsulent til din virksomhed

Vi er Danmarks førende inden for rekruttering af medarbejdere til bogholderi, økonomi og regnskab. Vi har en stor viden på området, som vi, sammen med en grundig dialog med jer, bruger til at afdække virksomhedens behov og hvilken type medarbejder, der passer til stillingen og virksomhedens værdier.

Vi sørger for stillingsbeskrivelse og annoncering, samt tager os af efterfølgende henvendelser og ansøgninger.

Samtidig har vi også Danmarks største database af kandidater til regnskabs- og økonomistillinger at trække på. Disse emner har et meget højt fagligt niveau, da de alle er regnskabstestede og har været igennem personlige interviews.

Efter en grunding screening og test af potentielle kandidater til stillingen, via enten ansøgninger eller databasen, finder vi den bedst egnede regnskabskonsulent til din virksomhed.