Konkurrencen på jobmarkedet er stødt stigende, og der er derfor ikke let at få indlemmet de dygtigste kandidater i folden. Når for eksempel en regnskabschef søges  til din virksomhed, gælder det derfor om at være dygtig til at agere på markedet.

Hos Active Search har vi specialiseret os i denne disciplin, og kan derfor tilbyde en professionel service, når det kommer til rekruttering af dygtige nye medarbejdere – dette gælder i øvrigt, hvad enten der søges en regnskabschef på deltid eller fuldtid.

Undgå fejlansættelser

Vi finder primært emner til din virksomhed gennem vores store database med kompetente kandidater inden for regnskabs- og økonomibranchen. Her udvælger vores rådgivere og konsulenter, på baggrund af en række tests og interviews, de mest egnede kandidater til jobbet som regnskabschef.

Ved at overlade rekrutteringen til Active Search slipper du ikke bare udgifter og besvær ved selv at stå for processen – du er samtidig sikker på, at de kandidater vi præsenterer for dig er nøje udvalgt til stillingen som regnskabschef til lige præcis din virksomhed.

Ønsker du stabile og kompetente medarbejdere, er vi således den helt rette samarbejdspartner.

Ring til os på 70 22 77 99 eller info@activesearch.dk, hvis en regnskabschef søges. Vi sørger for, at du får den bedste hjælp og rådgivning.