Søges dygtig regnskabschef, er Active Search vejen frem

Ønsker du stabile og kompetente medarbejdere, er vi således den helt rette samarbejdspartner

Kontakt os

← Tilbage


Skal I have en ny regnskabschef, kan I få effektiv rekruttering gennem Active Search

Rekrutterings- og ansættelsesprocesser er ofte lange og ressourcekrævende for jer som virksomhed. Måske har I før slået en stilling op og modtaget flere hundrede ansøgninger, som I skulle gennemgå for at finde de rette at indkalde til samtale. Selv når de udvalgte er fundet, er der stadig meget at stå for inden I kan byde jeres nye regnskabschef velkommen.

Hos Active Search har vi specialiseret os i rekruttering inden for økonomi- og regnskabsbranchen, og vi tilbyder jer muligheden for både at spare en masse ressourcer og samtidig finde den helt rette medarbejder.

Få en god rekrutteringsproces med Active Search

Særligt når I søger en kandidat til en stilling som regnskabschef, er der meget at tage højde for. Der vil være en række helt klare faglige kvalifikationer, og derudover også behov for godt overblik, lederevner og et personligt match til resten af jeres medarbejderstab. Det kan være svært at finde de rette kandidater og i sidste ende den helt rigtige nye regnskabschef.

Vi er eksperter i rekruttering inden for branchen, og vores konsulenter har indgående viden om stillingsbeskrivelser, kvalifikationer, opgaver inden for regnskab, hvilke egenskaber en leder i regnskab skal have m.m. Med Active Search som rekrutteringsbureau sparer I tid og energi i ansættelsesprocessen, så I kan koncentrere jer om jeres primære arbejde og dét, I er bedst til. I får en professionel service og rekruttering - dette gælder i øvrigt, hvad enten der søges en regnskabschef på deltid eller fuldtid.

I skal kun bruge tid på de mest relevante kandidater

Vi finder primært kandidater til jeres virksomhed gennem vores store database og netværk med kompetente kandidater inden for regnskabs- og økonomibranchen. Her udvælger vores konsulenter de mest egnede kandidater til jobbet som regnskabs chef, ud fra deres erfaring, kvalifikationer, samt tests og interviews. Vi har nogle af markedets bedste test til at få dybdegående kendskab til kandidaternes kvalifikationer, så vi kun præsenterer jer for de kandidater, som opfylder jeres krav – typisk en 3-5 stykker.

Læs mere om vores rekruttering generelt her.

Vi er med fra start til slut – og følger op

Mange af vores kunder er virksomheder, der før har stået for deres rekruttering selv, og i den forbindelse har oplevet at spilde ressourcer på fejlansættelser eller processer, som i sidste ende ikke er blevet til en ansættelse. Hos Active Search arbejder vi med stort fokus på at finde de helt rette match til jer, og derfor sørger vi selvfølgelig også for indledende at lave en udførlig gennemgang af jeres krav og ønsker, inden vi leder efter relevante kandidater.

Efter ansættelsen foretager vi også en opfølgning af, hvordan både I som virksomhed og jeres nye ansatte har oplevet såvel rekrutteringen som de første 3 måneder i ansættelsen.

Fuldtid, deltid eller vikar? – Vi har kandidater til det hele

Uanset om I søger en regnskabschef fuldtid, regnskabschef deltid, eller en til et tidsbegrænset vikariat, så tilbyder Active Search services inden for rekrutteringen.

Ved vikariater kan det ofte være nødvendigt at finde en ny medarbejder hurtigt, fx ved pludselig sygdom eller lignende, og her kan det være gavnligt at lade et erfarent rekrutteringsbureau stå for processen.

Læs mere om vikariat regnskab her.

Læs mere om, hvilke stillinger vi fx rekrutterer til inden for regnskab her. 

Indgående branchekendskab og lang erfaring

Active Search er Danmarks førende virksomhed inden for rekruttering af økonomi- og regnskabsmedarbejdere. Med over 20 år i rekrutteringsbranchen har vi et særligt godt branchekendskab, og kan derfor hurtigt få indblik i, hvad I som virksomhed søger til stillinger, samt hvilke kandidater, der opfylder jeres ønsker. Vi har god erfaring med rekruttering af medarbejdere på alle niveauer af virksomheder, hvad end det er direktører, afdelingschefer, bogholdere, eller noget helt andet.

Læs mere om Active Search her. 

Vi har mange tilfredse og tilbagevendende kunder, som altid gør brug af vores services til rekruttering, fx når en regnskabschef søges.

Læs testimonials fra vores kunder her. 

Nem rekrutteringsproces med gode resultater når regnskabschef søges

Vil I høre mere om, hvordan vores dygtige konsulenter kan hjælpe jer med at finde det helt rigtige match til stillingen som regnskabschef? Så kontakt os i dag.

Find vores kontaktoplysninger her.