Interim bogholder

Active Search kan hjælpe jer med at rekruttere en kompetent medarbejder, som lever op til de krav og forventninger, som I har som virksomhed.

Kontakt os

← Tilbage

Leder I efter en midlertidig bogholder?

Står jeres virksomhed akut og mangler en bogholder i længere eller kortere tid på grund af sygdom, ferie eller overlap i forbindelse med ansættelse af ny medarbejder, kan det være en løsning at ansætte en interim bogholder. En interim medarbejder er kort og godt en medarbejder, der ansættes som vikar eller i en midlertidig ansættelse.

Active Search kan hjælpe jer med at rekruttere en kompetent medarbejder, som lever op til de krav og forventninger, som I har som virksomhed. Vores konsulenter har stor erfaring inden for regnskabs- og økonomibranchen, og I kan derfor trygt overlade opgaven i vores hænder.

Lad Active Search stå for rekruttering af interim bogholder

Ved at vælge Active Search som samarbejdspartner i rekrutteringen og ansættelsen af jeres nye medarbejder får I en række fordele ud af det:

Find jeres næste interim bogholder – kontakt os nu

Hos Active Search står vores konsulenter og rådgivere klar til at hjælpe jer med at finde netop den medarbejder, der matcher jeres ønsker og krav. Hvis I har spørgsmål omkring en rekruttering og ansættelse af interim bogholder, er I velkomne til at kontakte os og få en uforpligtende snak om de mange kandidater og muligheder, Active Search stiller til rådighed. I kan enten ringe til Active Search på telefon 7022 7799 eller skrive en mail til os på adressen info@activesearch.dk.

Leder du efter medarbejdere til andre stillinger, så kan vi også stå for rekrutteringen. Vi kan være din samarbejdspartner på rekruttering og ansættelse af alt lige fra regnskabsmedarbejder til direktør.