Financial Controller

Lad Active Search finde en kvalificeret Financial Controller til din virksomhed

Kontakt os

← Tilbage

Det kræver kompetente og motiverede medarbejdere når du vil skabe og opretholde en velfungerende virksomhed.

For at finde og tilknytte den rette medarbejder til din virksomhed er det vigtigt med et grundigt forarbejde og det kan et rekrutteringsbureau som Active Search hjælpe dig med.

Gennem et tæt samarbejde med dig, finder vi lige præcis den medarbejder, som er mest kvalificeret i forhold til dine behov.

Find en kompetent Financial Controller

Står du midt i, at en Financial Controller søges til din virksomhed? Så er vi den rette til at hjælpe dig. Når du skal finde den helt rette Financial Controller er det vigtigt, at du fokuserer på, hvilke typer arbejdsopgaver, det er vigtigst for dig at få løst. Er det for eksempel månedsrapportering og årsregnskab, konsolidering eller skal din kommende medarbejder være stærk til analyser og IFRS-arbejde (regnskabsstandard for børsnoterede selskabers koncernregnskaber, der gælder på tværs af EU).

Vores dygtige kandidater kan løse mange typer af opgaver inden for Financial Controlling, som for eksempel:

Hos Active Search kan vi hjælpe dig med alle typer af Financial Controllere, der selvfølgelig også har de rigtige uddannelser, som for eksempel HD-R, Cand.merc.aud og Revisor. 

Vi gør din rekrutteringsproces meget nemmere

Vores grundige rekrutteringsproces er målrettet mod at finde den bedste løsning – både for din virksomhed og din kommende medarbejder. Forløbet foregår i tæt samarbejde med dig, hvor du præciserer de ønsker og forventninger du har til din Financial Controller.

Vores rekrutteringsproces består overordnet af:

Hele rekrutteringsprocessen foregår i tæt og professionel sparring med kunden på alle niveauer af processen. Så hvis du har et Financial Controller job, som du mangler at få besat, er Active Search din helt rigtige samarbejdspartner. 

  

Active Search finder den rette medarbejder

Active Search er Danmarks førende rekrutteringsvirksomhed og en professionel samarbejdspartner i forbindelse med din rekrutteringsproces. Vi både ressourcerne og kompetencerne til at finde de bedst kvalificerede kandidater – også Financial Controllere. Du kan derfor trygt overlade den omfattende rekrutteringsproces til os, og vi sørger for, at finde den mest kvalificeret kandidat til jobbet.

Du kan læse mere om os og vores rekrutteringsproces her.

Skal vi finde din næste Financial Controller? Så kontakt os på 70 22 77 99 eller info@activesearch.dk og få svar på dine spørgsmål eller modtag et uforpligtende tilbud.