← Tilbage

Vi hjælper dig med rekruttering af kompetente medarbejdere

Hos Active Search tilbyder vi kyndig rådgivning og assistance med rekruttering af medarbejdere inden for økonomi, administration og regnskab. Vi har mere end 20 års erfaring i rekrutteringsbranchen og vi ved, hvor tids- og ressourcekrævende det kan være at ansætte en ny medarbejder. Hvis du er på udkig efter en regnskabsansvarlig til din virksomhed, kan Active Search være din professionelle samarbejds- og sparringspartner.


Skræddersyet rekrutteringsproces

Hos Active Search har vi en nøje planlagt rekrutteringsproces, som tilpasses de behov, din virksomhed måtte have. Vi starter med indledende samtaler om din virksomhed og den stilling du skal have besat, og afslutter først et par måneder efter ansættelsen, når vi har sikret os at ansættelsen af din nye medarbejder har været succesfuld. Vi er med i hele ansættelsesforløbet.

Bruger du Active Search til at hjælpe med rekruttering af regnskabsansvarlig, vil forløbet se nogenlunde sådan ud:

Læs her, hvis du er interesseret i at vide mere om processen i en typisk rekruttering. 


Hvor finder vi din nye medarbejder?

Når vi skal hjælpe dig med at finde en regnskabsansvarlig til fastansættelse eller vikariat, sørger vi for, at annoncere bredt, så vi øger chancerne for at finde det perfekte match til din virksomhed. Først og fremmest annoncerer og søger vi i vores egne systemer, hvor vi har mere end 7000 kompetente kandidater inden for regnskab, administration og økonomi. Derudover annoncerer vi på de platforme, hvor det er relevant, da der er stor forskel på hvor, og hvordan, man bedst rammer sin målgruppe. Vi annoncerer for eksempel på jobportaler som Jobindex og Stepstone eller sociale medier som Facebook og LinkedIn.


Skal du ansætte en regnskabsansvarlig?

Active Search står klar til at hjælpe og vejlede dig, hvis du skal rekruttere medarbejdere til din virksomhed. Uanset om du skal bruge en business controller, bogholder, økonomichef eller regnskabsansvarlig, kan du kontakte os for en uforpligtende samtale omkring din virksomheds situation og behov. Du kan også følge os på Facebook, hvis du altid vil holde dig opdateret.

Du finder vores kontaktinformation her.

Du finder os på Facebook her.


Du kan finde mere information om vores rekrutteringsproces på vores hjemmeside, og har du spørgsmål omkring specifik rekruttering af en regnskabsansvarlig, er du velkommen til at ringe på telefon 70 22 77 99 eller skrive til info@activesearch.dk