Lønbogholder

Vi ønsker at sikre at jeres virksomhed får en lønbogholder, der også er kompetent, stabil og motiveret.

Kontakt os

Active Search hjælper dig med at finde den helt rette lønbogholder

Active Search hjælper jer med at finde den rette lønbogholder til jeres virksomhed. Vores dygtige, erfarne rådgivere og konsulenter indenfor rekrutteringsfaget, sørger for at I får lavet de rette stillingsbeskrivelser og annoncer, så den helt rette kompetente medarbejder bider på krogen.

Det kan den rette lønbogholder gøre for jer:

Kun en dygtig lønbogholder har den nødvendige forretningsforståelse, der er påkrævet for at have ansvaret for jeres regnskabsområde. Det er et essentielt område for jeres forretning, der har stor betydning for jeres økonomiske fremdrift, og derfor sigter vi efter at levere en lønbogholder til jer med følgende kvaliteter:

Med disse kvaliteter kan I med tryghed lade jeres nye lønbogholder holde styr på jeres virksomheds lønadministration og stå for bogføring og afstemning af løn. Det kan betale sig, fordi det bidrager til at opretholde glade og tilfredse medarbejdere, er det derfor vigtigt at have en kompetent lønbogholder, der har styr på tallene.

Derfor kan I stole på vores ekspertise

Active Search har siden grundlæggelsen i 1998 oparbejdet stor erfaring med rekruttering af medarbejdere til regnskabs- og økonomistillinger. Med mere end 4.600 rekrutteringer til både store og små virksomheder har vi haft stor succes, og vores rådgivere og konsulenter fremstår i dag som nogle af landets bedste inden for branchen.

Målrettet og grundig rekruttering

Hos Active Search fokuserer vi imidlertid ikke bare på at finde en lønbogholder, der er god til tal. Vi ønsker at sikre at jeres virksomhed får en lønbogholder, der også er kompetent, stabil og motiveret. Derfor lægger vi i vores rekrutteringsproces stor vægt på at gå igennem helt konkrete trin:

  

Her hos Active Search er vi effektive og professionelle, og vi håber, at vi kan starte et samarbejde med jeres virksomhed. Vi hjælper jer med at finde en deltids bogholder eller en bogholder til fastansættelse, eller hvilken som helst anden kandidat I står og mangler

I er velkomne til at kontakte Active Search på telefon 70 22 77 99 eller info@activesearch.dk, hvis du ønsker mere information omkring vores rekrutteringsproces.