Få den rigtige regnskabschef igennem Active Search

En høj faglighed og en struktureret tilgang til arbejdet er også at foretrække hos den optimale regnskabschef. De mange kvalifikationer en sådan stilling som regnskabschef kræver, betyder at det kan være en rigtig fornuftig ide at få professionel hjælp til jobrekrutteringen.

Hos Active Search er vi din stærke samarbejdspartner, når det kommer til at rekruttere den kvalificerede regnskabschef, din virksomhed måtte have brug for. Vi ligger inde med Danmarks største database af kandidater inden for regnskab og økonomi. Alle vores kandidater er regnskabstestet og har været igennem personlige interviews, hvilket sikrer et meget højt fagligt niveau.

Konkurrencen om at finde den mest egnede regnskabschef kan være hård, og det er derfor en stor fordel at benytte et rekrutteringsbureau som Active Search. Vi har nemlig mange års erfaring med rekruttering af netop regnskabs- og økonomichefer. Vi sikrer vores kunder den høje standard ved at tilbyde hjælp fra konsulenter, der er erfarne og kompetente til for eksempel at finde den regnskabschef, der er brug for.

Active Search finder både kandidater til vikariater og fastansættelse. Vores honorar udgør en aftalt procentdel af den årlige lønpakke inkl. pension. Hvis der er tale om et vikariatet afhænger dette af vikariatets karakter, og er inkl. sociale omkostninger og feriepenge m.m

Læs om vores rekrutteringsproces her. 

Du kan finde mere information rundt omkring på vores hjemmeside, og har du yderligere spørgsmål omkring rekruttering af en regnskabschef, kan du ringe til os på 70 22 77 99 eller info@activesearch.dk.