Active Search kan hjælpe dig med at finde den rette interim medarbejder

Har du brug for en midlertidig ressource eller specialist til en særlig arbejdsopgave, står Active Search klar til at vejlede dig og din virksomhed når der opstår et behov for interim management i en midlertidig periode. Vi er specialiseret i at rekruttere medarbejdere til et interim job inden for økonomi, regnskab og bogholderi. Det kan for eksempel være til en tidsbegrænset opgave, en akut opstået udfordring, eller i peak perioder hvor der er ekstra travlt. Uanset hvad du og din virksomhed leder efter, kan Active Search finde den rette medarbejder.

Vi er specialiseret i at finde de bedste kandidater

Active Search er Danmarks førende rekrutteringsvirksomhed med en database der indeholder mere end 7.000 kompetente profiler. Vi sætter en stor værdi i at gennemføre en grundig og effektiv rekruttering af alle vores profiler. Gennem grundig screening, brug af diverse faglige tests såsom Master profilanalyse og regnskabstests, samt interviews udvælger vi kun de bedste kandidater til at blive godkendt til vores database. Vi forstår vigtigheden af ikke at gå på kompromis med kandidater, selvom det er en midlertidig ansættelse. Vi søger for at matche din virksomheds behov og opgaver, med alt fra økonomidirektører til bogholdere. Det vigtigste for os er, at det lever op til dine forventninger og krav.

Gode grunde til at ansætte en interim medarbejder

Læs mere om rekruttering og ansættelse af konsulenter her. 

Garanti for den rette midlertidig assistance

Hos Active Search er vi stolte af at være Danmarks førende rekrutteringsvirksomhed og det vil vi gerne blive ved med at være. Derfor tilbyder vi 6 måneders garanti og opsætter opfølgningsmøde med kunde og kandidat efter nogle måneders ansættelse. I tilfælde af at samarbejdet med den nye medarbejder mod forventningerne ikke skulle fungere, vil vi finde en ny kandidat til jobbet.

Active Search har den rette løsning, og uanset hvilken ansættelse du står overfor, er vi jeres kyndige og grundige samarbejdspartner i en omfattende rekrutteringsproces.