Vi har Danmarks største CV-database inden for bogholderi, regnskab og økonomi, hvor mere end 7.000 kvalificerede kandidater er repræsenteret.

Efter en kort, præcis og professionel udformning af kandidatprofilen lykkedes det forbløffende hurtigtActive Search-teamet at stille med femkvalificerede kandidater” - DANA

Interim Financial Controller eller Interim Business Controller

Gennem mange års indsamling af profiler i branchen har Active Search oparbejdet en omfattende database af kompetente kandidater til stillingsbetegnelser relateret eller bestående af:

Vi har hjulpet et utal af virksomheder landet over med at finde de rette kandidater til at løse netop deres udfordringer og opgaver – og det samme kan vi gøre for dig.

Fordelen ved at vælge Active Search er, at vi tilbyder at være dine erfarne samarbejdspartnere i ansættelsen af din nye Interim, chef eller en helt anden form for medarbejder.

Alle Active Searchs konsulentmedarbejdere har stor erfaring med rekruttering inden for regnskabs- og økonomiområdet og er derfor specialister i, at forstå og opfylde de behov du måtte stå overfor i dine ansættelser.

Har I brug for en ny økonomi direktør, så klarer vi også den.

Få din Interim Controller gennem Active Search

Vi garanterer dig, at vi kan finde den helt rette interim til din virksomhed eller organisation. Dette skyldes, at alle vores kandidater har gennemført interviews og tests, som er med til at sikre det perfekte match mellem jer og den potentielle interim. På den måde har vi succes med, at ansættelsen bliver vellykket for alle parter.

Hvis samarbejdet mellem den nye medarbejder og jer viser sig ikke at fungere optimalt efter ansættelsen, tilbyder vi 6 måneders garanti. Det vil sige, at vi omkostningsfrit finder en ny kandidat til stillingen.

Få en uforpligtende samtale med en af vores medarbejdere på telefon 70 22 77 99 eller e-mail mail@activesearch.dk, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan en Interim Financial Controller eller en Interim Business Controller fra Active Searchs database kan tilføre jeres virksomhed eller organisation nye højder.