Bogholder engelsk

Har du leverandører eller kunder fra den øvrige del af verden, kan mange misforståelser undgås, hvis du har en bogholder der taler engelsk, og som forstår engelske regnskabsudtryk.

Kontakt os

Bogholder engelsk

Er I en af de virksomheder, der har indført Engelsk som koncernsprog og derfor bruger det overalt, også i bogholderiets korrespondance med jeres udenlandske leverandører og kunder eller deres revisorer? Så kan vi hjælpe jer med at finde den rette kollega – ligegyldigt om det skal være en bogholder eller en anden regnskabsmedarbejder, der kender fagudtryk på engelsk inden for regnskab.

Ansættelse af en bogholder der taler engelsk

Det er som regel altid svært at finde en medarbejder med special kompetencer, især når kemien også skal være i orden.

Mange af vores kandidater med kompetence i fagudtryk inden for bogholderi på engelsk har erfaring fra bogholderier i større virksomheder, hvor de har siddet i en mere specialiseret funktion.
Blandt vores mange kandidater inden for regnskab, kan vi f.eks. tilbyde kandidater som debitorbogholder, kreditorbogholder og finansbogholder med engelsk kompetencer.

Vi har naturligvis også kandidater, der som bogholder kan varetage et helt bogholderi på engelsk, det er bare at spørge os, så sikrer vi, at de specifikke kompetencer I søger hos en engelsktalende bogholder, bliver matchet af de kandidater vi tilbyder jer.

Active Search hjælper med rekrutteringen af kandidater med en bogføringsmæssig baggrund

Er du også træt af tidkrævende rekrutteringsprocesser, et utal af ansøgninger og fejlrekrutteringer? Så benyt dig af Active Search, som hjælper dig med at rekruttere den rigtige engelsk talende bogholder.

Kontakt Active Seach

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om et muligt samarbejde eller hvis du har spørgsmål.