Bogholder løn

Lad Active Search stå for rekrutteringen af din nye og kompetente lønbogholder, der kan arbejde med lønforhold og regnskab.

Kontakt os

Active Search hjælper dig med at finde den rette bogholder specialiseret i løn

Lad Active Search stå for rekrutteringen af din nye og kompetente lønbogholder, der kan arbejde med lønforhold og regnskab. Din virksomhed kan drage nytte af vores ekspertise, da vi som Danmarks førende rekrutteringsvirksomhed indenfor regnskab og økonomi råder over adskillige kandidater, der kan udfylde rollen som bogholder løn hos netop din virksomhed.

Hvad kan en lønbogholder gøre for din virksomhed? 

En lønbogholders primære opgave er at sikre, at lønnen afregnes korrekt, til rette tid og efter gældende aftaler og overenskomster. Opgaverne kan desuden bestå af:

Hvis en kreditorbogholder passer bedre til din virksomhed, hjælper vi også gerne med det. 

Netværk af kvalificerede kandidater til bogholder løn 

Hos Active Search sætter vi en ære i at finde den rette kandidat, der udfylder de behov din virksomhed står med, uden at du skal igennem et ressourcekrævende ansættelsesforløb. 

Ved at lade Active Search styre rekrutteringen af din nye bogholder løn, vil du opleve en række fordele for din virksomhed:

Grundig screening

Vores dygtige medarbejdere foretager en grundig screening af potentielle medarbejdere og via forskellige tests og interviews finder vi frem til netop den kandidat, din virksomhed står og mangler. Vi lægger vægt på at kandidaten både udfylder de rent professionelle krav og samtidig passer ind i det miljø og den kultur der er hos jer.

Uanset om du står og mangler en bogholder løn til en fastansættelse eller vikariat, kan vi hjælpe dig med at finde en højt kvalificeret medarbejder. Vi kan kontaktes på telefon 70 22 77 99 eller info@activesearch.dk.