Hos Active Search tilbyder vi professionel rekruttering af en businessanalyst

For både mindre og større virksomheder kan det være relevant, at ansætte en businessanalyst til at analysere, håndtere og integrere forandringer i virksomheden.

En business analyst kan ofte hjælpe jeres virksomhed med at være et skridt foran de andre og løse eventuelle problemer. Alt efter jeres branche kan en businessanalyst typisk arbejde inden for IT-, økonomi- eller marketingafdelingen.

Det kan være svært at finde den helt rette kandidat til jobbet, men hos Active Search er vi eksperter i at sammensætte virksomheder med nye medarbejdere. Ved at lade os stå for rekrutteringen af jeres businessanalyst indenfor regnskab og økonomi slipper I for, at skulle bruge tid på jobopslag, gennemlæsning af jobansøgninger og afholdelse af jobsamtaler. Ved at overlade opgaven til os, sparer I derved på jeres ressourcer.

Vælger jeres virksomhed os som rekrutteringsbureau, står vi blandt andet for:

Effektiv rekruttering med skarpe kandidater

Vores mange års erfaring med at finde de rette kandidater til jobbet gør at vi har et professionelt øje for, hvilken medarbejder der vil passe ind i jeres virksomhed.

Vores kandidater gennemgår både analyser, tests og personlige interviews, som gør at vi med sikkerhed kan finde en kandidat, der matcher jeres ønsker og behov.

Skulle I mod forventning ikke være tilfredse med vores valg af kandidat, tilbyder vi 6 måneders genbesættelsesgaranti. Dette sikrer jer præsentation af en ny kandidat uden yderligere beregning.

Business analyst løn

For os er det vigtigste at vi får sammensat et godt match, så alle parter er tilfredse. Hos Active Search står vi derfor ikke kun til rådighed under rekrutteringsprocessen, vi bistår også gerne efterfølgende med relevant rådgivning i forhold til lønsætning og opfølgning med jeres virksomhed og den udvalgte kandidat mm.

Søger I en businessanalyst, der kan lave en professionel analyse af jeres virksomhed og se nye muligheder, skal I være velkomne til at kontakte os.