Ønsker du at øge kandidatpuljen, tilbyder Active Search CV-formidling

Konkurrencen på jobmarkedet er igen stødt stigende, og det er i dag ikke let for virksomhederne at finde og ansætte kandidater med de rette kvalifikationer. Det kan derfor være klogt at tænke ud af boksen og søge ekstern hjælp hos professionelle rådgivere og konsulenter.

Hos Active Search tilbyder vi blandt andet CV-formidling, der kan være med til at øge chancen for at finde den rette kandidat.

Siden 1998 har vi arbejdet målrettet med rekruttering af regnskabs- og økonomimedarbejdere. Vi kan derfor tilbyde en solid erfaring samt gode resultater med mere end 4600 succesfulde rekrutteringer.

Fordele ved CV-formidling

Active Search har Danmarks største database af kvalificerede kandidater inden for regnskab og økonomi, og den tager vi i brug ved CV-formidling. På baggrund af din virksomheds krav til kvalifikationer, løn, osv. finder vi 2-3 kandidater med det rette CV, og giver dig mulighed for at se nærmere på dem.

Denne løsning er fuldkommen uforpligtende for din virksomhed, og det er kun såfremt kandidaten ansættes, at der skal betale for vores service.

Har du problemer med at finde den rette kandidat, kan CV-formidling således være et glimrende supplement til din virksomheds egen kandidatpulje.