Skal du have fundet en interim regnskabmedarbejder, så står Active Search klar med kompetente konsulenter, en specialiseret database, og dertil en hurtig sagsgang.

Når du skal have besat et interim job, ved sygdom, barsel eller andet, er det essentielt hurtigt at finde den rette regnskabsmedarbejder, med høj faglighed og en profil der passer netop ind i jeres virksomhed.

Dette forstår vi ved Active Search, og vi sørger for, at du bliver præsenteret for netop de interim regnskab topkandidater, der passer til jeres virksomhed.

Du kan læse mere om, hvad vores kandidater tilbyder inden for regnskabsservice her.

Danmarks største database – Interim Regnskab

Gennem Active Search får du adgang til vores database, der indeholder mere end 7000 potentielle kandidater – alle inden for økonomi- og regnskabsområdet. I vores rekrutteringsproces stræber vi mod at finde det helt rette match, og lader derfor alle kandidater gennemgå og udføre personanalyser, regnskabstests og personlige interviews.

Det er denne omhu og grundighed, der har været medvirkende til vores hidtil succesfulde resultater. Både kandidat og virksomhed vinder på denne grundighed, så ressourcer i form af energi, tid og penge ikke bliver spildt unødvendigt.

Find hurtigt din interim regnskabsmedarbejder

Vi står klar ved telefonerne nu til at finde din næste medarbejder.