Find din næste vikar gennem Active Search

Active Search har specialiseret sig i interim rekruttering inden for økonomi- og regnskabsområdet. Vi forstår nødvendigheden af at jeres virksomhed hurtigst muligt får tilknyttet en kompetent og omstillingsparat vikar.  

Effektiv rekruttering

Vores database indeholder mere end 7000 profiler, der alle har været igennem faglige tests og interviews for at komme med i vores database. Vores konsulenter har mange års erfaring inden for interim rekruttering på økonomi- og regnskabsområdet, og har fokus på en grundig, men effektiv rekruttering. Hvis kandidaten ikke lever op til jeres forventninger, tilbyder vi desuden en seks måneders genansættelsesgaranti, hvor I vil få anvist en ny vikar, der passer på profilen.

Skal du bruge en interim controller -business eller financial? Så læs mere her. 

Spar på omkostningerne ved vikar rekruttering

Når I leder efter hjælp til interim rekruttering, grundet sygdom, barsel eller noget tredje, forstå vi i Active Search, at tid er penge. Ved at få hjælp af Active Search vil I derfor kunne spare omkostningerne forbundet med produktion af jobopslag, oprettelse af dyre annoncer og efterfølgende interviews. Active Search står for dette, så I kan bruge jeres ressourcer og tid på noget andet.

Benyt dig af vores interim rekruttering i dag!

Kontakt os nu og hør mere om jeres muligheder.