Det betaler sig at finde det rette match til stillingen som Junior Controller

Når du leder efter en kandidat til jobbet som Junior Controller i din virksomhed, skal der tages højde for både faglige kompetencer og jeres virksomhedskultur. Hos Active Search finder du et stærkt rekrutteringsteam, med speciale indenfor regnskab og økonomi, som kan hjælpe dig med at finde den rigtige kandidat til stillingen.

En Junior Controller skal arbejde systematisk, struktureret og selvstændigt

Vores erfaring er, at når virksomheder søger en Juniorcontroller er det oftest særlige typer opgave, virksomheden skal have løst og derfor er det en bestemt type Controller, der efterspørges.

Vi skelner mellem 2 typer:

I mindre eller mellemstore virksomheder vil der ofte være et overlap mellem de to funktioner. Desuden afhænger arbejdsopgaverne for en Junior Controller også meget af, hvad din virksomhed beskæftiger sig med.

Når du ansætter en ny medarbejder er det også rart at vide hvad lønniveauet kan ligge på. Vi kan rådgive om hvad en Junior Controller løn gennemsnitlig ligger på, alt afhængig af hvor meget erfaring og uddannelse kandidaten har.

Kompetent og effektiv rekruttering, med øje for dine behov

Det er ikke let at søge nye medarbejdere, og dit stillingsopslag eller annonce kan hurtigt forsvinde i mængden og derfor ikke finde vej til lige netop den Controller, som du har brug for i din virksomhed.

Hos Active Search har vi en database med over 7000 kvalificerede jobsøgende, som alle har taget en regnskabstest og en Master Profil analyse. På den måde er vi sikre på, at vi kan finde den Junior Controller som du leder efter.

Vi tilbyder:

Er du interesseret i læse mere om, hvordan Active Search kan hjælpe din virksomhed – kan du klikke her.

Vores rekrutteringsteam er specialiseret i regnskab og økonomi

Da vi startede i 1998, var vi Danmarks første rekrutteringsvirksomhed med speciale i regnskab og økonomi, derfor ved vi, hvad vi skal lede efter, når du søger en juniorcontroller til din virksomhed. Vi har siden dengang hjulpet små og mellemstore virksomheder med over 4600 rekrutteringer.

Hvis du har spørgsmål til vores rekrutteringsproces, eller hvordan du tilmelder dig vores emneavis, kan du læse mere her.