Få et overblik over lønstatistik med Active Search

I Active Search er det vigtigt for os at informere om vores kandidaters lønniveau fra starten, så I som virksomhed har mulighed for at danne jer et indtryk af lønkravene og vurdere, om det stemmer overens med jeres forventninger.

Hver måned udkommer vores emneavis, der viser et lille udvalg af vores mange kandidater med stillingsbetegnelse, køn, alder, uddannelsesbaggrund, erfaring og et forslag til en samlet lønpakke. Kandidaternes lønniveau tager udgangspunkt i normale lønkrav og er beregnet ud fra kandidaternes anciennitet, erfaring, tidligere lønniveau og uddannelse. Det er vores lønstatistik.

Eksempler på normalløn for vores kandidater 
Lønniveauet differentierer naturligvis meget fra kandidat til kandidat, og med mindre der foreligger overenskomster, kan lønnen forhandles. Lønnen bliver i vores emneavis altid opgivet som en samlet lønpakke. Eksempler på en normal løn for et udvalg af vores kandidater:

• Regnskabsassistent: 32.000 kr.
• Selvstændig bogholder: 44.000 kr.
• Debitorbogholder: 34.000 kr.
• Regnskabs-/økonomichef: 50.000/70.000 kr.

Læs mere om kandidaternes lønpakke, uddannelsesmæssige baggrund, erhvervserfaring og kompetencer inden for IT og sprog i vores emneavis her.

Active Search er Danmarks førende rekrutteringsbureau inden for regnskab og økonomi. Vi har vores egen database med over 7.000 kvalificerede kandidater, som alle er regnskabstestet. Vi står klar til at hjælpe din virksomhed med at finde den helt rigtige kandidat, og ønsker du mere information om vores kandidater eller vores lønstatistik, så kontakt os på telefon 70 22 77 99.