Rekrutteringsbureau

Vi besidder stor erfaring, og vi har mere end 4600 vellykkede rekrutteringer bag os.

Kontakt os

Active Search – Danmarks førende rekrutteringsbureau inden for regnskab og økonomi 

Active Search har specialiseret sig inden for rekrutteringer til regnskabs- og økonomiområdet. Dét at skulle igennem en ansættelsesproces kan være en lang og kompliceret affære, og som kan være forbundet med høje omkostninger, især hvis virksomheden ikke får valgt den rette kandidat. Med Active Search som din samarbejdspartner får du en stor faglig ekspertise inden for økonomibranchen, og vi finder de rigtige kandidater til virksomhederne. Vi besidder stor erfaring, og vi har mere end 4600 vellykkede rekrutteringer bag os. Vi videreformidler alt lige fra direktører, chefer og medarbejdere, så uanset hvilke stillinger du ønsker besat, finder vi de rette kandidater.

  

Rekrutteringsbureau 

 Med vores rekrutterings bureau har du mange forskellige jobprofiler at vælge imellem, og vi rekrutterer bl.a. inden for følgende områder:

Du kan læse mere om de forskellige jobprofiler her.

Vores rekruttering bygger på grundig research 

Vi hjælper din virksomhed hele vejen igennem ansættelsesprocessen, og vi finder de rigtige kandidater til dig. Inden vi sender kandidaterne videre til din virksomhed, har vi lavet et grundigt forarbejde. Vores konsulenter har stor indsigt i branchen, og kan derfor matche de rigtige kandidater til de rette stillinger. Alle kandidaterne været igennem interviews, personligheds- og regnskabstest, og på den baggrund vil de blive udvalgt ud fra jeres ønsker samt forventninger. Efter en grundig screeningsproces kan vi derfor stå inde for, at kandidaterne har de rette kompetencer til den enkelte stilling. 

Lad os hjælpe dig med at finde din næste medarbejder 

Lad os være dit professionelle rekrutteringsbureau, så hjælper vi med at finde det rette match. Active Search yder altid en god service, og vi er ikke bange for at lade vores kunder bedømme os. Du kan læse mere om vores kundetilfredshed her.

Hvis du har nogle spørgsmål, eller ønsker at hyre Active Search til en ansættelsesopgave, er du velkommen til at kontakte os.