Vi ved, at rekruttering af en ny medarbejder let kan blive en langtrukken og tidskrævende proces for dig som leder. Derfor står vi hos Active Search klar til at varetage hele din rekrutteringsproces – fra stillingbeskrivelse til endelig ansættelse. Lad os stå for din rekruttering, så du i stedet kan fokusere på dine arbejdsopgaver. Vi kan hjælpe dig uanset om du har brug for et rekrutteringsbureau København, eller i det øvrige Danmark.

Derfor skal du vælge Active Search i stedet for andre rekrutteringsbureauer København

Hos Active Search kan vi blandt andet tilbyde dig følgende:

Vi har foretaget over 5000 rekrutteringer siden vores opstart i 1998. Vi er Danmarks førende rekrutteringsbureau inden for regnskab og økonomi, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig med din rekruttering.

Du kan læse mere om vores rekruttering her

Vi ved, at det er essentielt at finde den helt rigtige medarbejder

For stort set alle virksomheder er medarbejderne den vigtigste ressource. Derfor er det altafgørende for virksomheders succes, at der ansættes kandidater med de helt rigtige kompetencer – både fagligt såvel som personligt. Med vores ekspertise inden for rekrutteringsfaget har vi stor erfaring med udarbejdelse af stillingsbeskrivelser og annoncer, samt forståelse for hvilken type chef eller medarbejder, der passer til den enkelte stilling og virksomhed. Vi lytter naturligvis til dine behov og trækker derefter på vores egen store erfaring inden for rekruttering.

Derudover foretager vi altid en grundig screening af alle potentielle medarbejdere. Dette gør vi gennem tests og interviews, hvilket gør os i stand til at finde den kandidat, som bedst matcher dine ønsker og behov.

 

Lad os være dit rekrutteringsbureau København

Hvis du har brug for et rekrutteringsbureau København, eller i det øvrige Danmark, med over 20 års dokumenteret erfaring og gode resultater, så ring til Active Search på tlf. 70 22 77 99 eller send en mail til os på mail@activesearch.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, og så vil vi ringe dig op hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud. Vi vil være dit foretrukne rekrutteringsbureau Kbh.